Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Явно миналата не я броим, щото тогава беше пикника :)

Публикувано
Явно миналата не я броим, щото тогава беше пикника :)

Така де, обърках се. Ама пък от друга страна в тоя месец са 5 неделите. Та ако решите колеги 09.08. да го броим за първа неделя - няма проблем. Стига да има желаещи за среща. Пък на място можем да се разберем коя ще е третата неделя от месеца.

Публикувано

Аз съм за. Мишо, ако има среща да си заредил батериите на камиона smile004

Публикувано

Явно няма организация smile049

Публикувано

:?: :?: :?: Какво става сега. Има ли среща (въпреки, че не е първа неделя на месеца) :?: :?: :?:

Впрочем каквото и да става аз с малкия шкодаджия, Фелата и новия джип със зареден акумулатор сме на НИМ към 14 ч. Ако никой не дойде, поне ще покараме джипа на широк асфалт. Пък дано не сме сами все пак.

Публикувано
:?: :?: :?: Какво става сега. Има ли среща (въпреки, че не е първа неделя на месеца) :?: :?: :?:

Впрочем каквото и да става аз с малкия шкодаджия, Фелата и новия джип със зареден акумулатор сме на НИМ към 14 ч. Ако никой не дойде, поне ще покараме джипа на широк асфалт. Пък дано не сме сами все пак.

I'LL BE THERE FOR YOU !!! smile035

:smt017

smile159

Публикувано

Ходенето до вилата го отлагам за утре сутринта. Значи джиповете ще са 2 броя :lol:

Публикувано

аз пропуснах, но пък вече съм татко на следващата идвам да черпя smile027

Публикувано

Ами...честото!

Публикувано

Извинен си! Да ви е живо и здраво детето и мнооого щастие на цялото семейство!

Публикувано

Стефчо честито и от мен и от Антонио. Да ти е живо и здраво детенце и много да го слушате. smile136 smile179 smile154

Публикувано

мерси на всички да не оцапваме темата като се видим другият път ще почерпя smile027

Публикувано

Да ти е живо и здраво бебчето и от нас двамата =D> И скоро да го видим на някоя среща :smt030

Публикувано

Честито голяма радост, Стефо, да ви е живо и здраво малкото сладурче. smile027

Публикувано

ама си вземи повече пари че пием и ядем по много всички :) ...

а след обешаната почерпка сигурно ще дойдат и повече хора smile091

честито и от мен, да е живо, здраво и всичко най най най и на трима ви :) smile027

Публикувано

Днес някой ще има ли в 14ч там

Публикувано

Аз ще дойда с Шкода 120 ,която е на 32 г и съм я показвал на снимки.

Публикувано

Ми ок, щом ще си с 120 ще дойда, пък ако сме сами, поне да пием по 1 бира

едно кръгче даваш ли?

Публикувано

Щом обещаваш да си там ,ще дойда с нея! smile159

Публикувано

Много слаба среща, срамота. 3-4 човека. Имаше жива 120 ка 1978!!! От яд се прибирах с 140, как можа никой да не дойде?

Публикувано

Ами аз късно видях в темата, все пак ми е първи ден след почивката /вчера се прибирах от море/ и днес ми беше малко объркано, дали е ден за среща или не... все пак минах към 15.30, ама вече си бяхте тръгнали :?

Публикувано

То затова срещите трябва да са според заглавието "Всяка 1-ва и 3-та Неделя от месеца". Миналата година опитахме всяка неделя и не се получи. Лошо за повече срещи няма, но когато са за сметка на "редовните" се губи смисъла.

Публикувано

Е нали го коментирахме тоя случай ся. Първата неделя бяхме на полянка. После се оказа, че тоя месец са 5 неделите. Та за това предложих миналата неделя. Т.е. за Август се получи първата среща през втората неделя. Като гледам календара нещата ще си влязат в релси през Септември.

За другата неделя (четвъртата) какви са намеренията колеги? Аз предлагам да се видим ако нямате нищо против. Още веднъж, разбърка се схемата, но това е по причина петте недели в месеца. smile049

Та предлагайте.

Публикувано
Е нали го коментирахме тоя случай ся. Първата неделя бяхме на полянка. После се оказа, че тоя месец са 5 неделите. Та за това предложих миналата неделя. Т.е. за Август се получи първата среща през втората неделя. Като гледам календара нещата ще си влязат в релси през Септември.

За другата неделя (четвъртата) какви са намеренията колеги? Аз предлагам да се видим ако нямате нищо против. Още веднъж, разбърка се схемата, но това е по причина петте недели в месеца. smile049

Та предлагайте.

аз предлагам да гледаме формулата ... \:D/

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.