Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Среща в неделя ? Да/Не

Кой ще доидат?

Публикувано

В тия рекордни жеги ми се чини, че ще стане като миналия път... иначе бих наминал да се видим smile159 ... пардон :smt030 , че съм на антибиотик.

Публикувано

Утре ще си стоя и ще блъскам таратор в нас! Ако някой е навит да отидем в някоя кръчмичка с климатик може там да пием по някоя студена напитка!

Публикувано

В ОМВ то има и климатик и студена лимонада smile168

Публикувано

Абе аз малко нямам кеш за кръчма с климатик, галиарда е на море, гошко е някъде си и каза, че няма да дойде, пък и братчетката вчера имаше рожден ден, та утре ще се видим да се почерпим, казах и да доведе и някоя 18 годишна приятелка, та май ще изпусна. За следващата среща свиркайте, ако има повече народ. Аз най - накрая пак ще разпратя един масов SMS и ще се съберем.

Публикувано
В ОМВ то има и климатик и студена лимонада smile168

:smt017

Само да видим дали ще има и други желаещи...

Публикувано

Сори, че не се появих, ама грам не ми се мърдаше от вилата в тази жега. Нищо, че НИМ ми е на 10 минути. smile049

Публикувано

Разбирам те Жоре, аз бях заседнал в Аha.bg-то с една 2 литровка на бюрото и също не ми се извършваха никакви дейности. Единствено евентуално да се вдигна ако някой е закъсал с 120ката близо до София, иначе бях тотален аут. Еб@ти жегата за@@би!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Утре един НИМ? :-k

Публикувано

Аз викам направо на 5ти ажгуст 4е да сме повече. Ще гледам и аз да издухам паяжините от цилиндрите.

Ще ми нулират сметката и може да разпратя масов смс на 4ти и да съберем доволна ударна група

Публикувано

Ако се съберем може и да мина за :smt030

Публикувано

Ами, Саше, това е може единствената неделя, в която съм си в София чак до Септември. Тъй че, щом има поне един желаещ (Юли), да вземем да се съберем викам аз. :smt030

Публикувано

Еее, така кажи, значи ще мина, ама без колата.

Публикувано

Аз па ша се лада на ОМВ то smile001

Публикувано

+1 :smt030

Публикувано

Ако закъснея , пазете ми кафето топло ... имам извинителна бележка .

Публикувано
Аз па ша се лада на ОМВ то smile001

'Лади се вече тая седмица на ОМВ, айде ся! smile001

Публикувано

Изглежда и аз ще се присъединя. \:D/

Публикувано

Приятна среща. И доста масова, предвид сезона. Благодаря на Митко(Кранки) за подаръка и на Бобеца за биричката! smile027 :smt017

Публикувано

Наистина приятна среща в сянката на боровете, а по-късно и сред прохладата на ОМВ!

Дойдоха колеги, рядко появяващи се иначе и врътнахме добро лафче! Доволно беше! s_flag

Публикувано

И аз бях на сянка , ама малко преди НИМ ... за съжаление излязоха не предвидени усложнения , та се наложи да пропусна климатика на ОМВ то , а как ми липсваше по едно време smile048

Публикувано
.... Дойдоха колеги, рядко появяващи се иначе ....... s_flag

Да, тези камъни са за в моята градина, но този път успях да дойда макар и за кратко. smile152

Публикувано

Абе то и за моята са, даже приличат на скали :) В добра компания срещата няма как де не е добра. И аз благодаря на Митето за разкошния подарък, трогнат съм. А Сашо (maxrpm) какъв късмет извади, че не дойде, само той си знае... smile096

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.