Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

абе магнати, на миналата сбирка всичко на всичко 3ма, а сега айде юруш, 20 коли... каква е тая организация smile048

Публикувано

Заради мен е Боре - кога отида все сме камерен състав, пропусна ли - митинг става :lol:

Публикувано

Малиииии - пък аз откога не съм се появявал ....многу мъ и срам , но първата неделя на май ще се постарая да присъстваме с Фабията !!! s_flag

Публикувано

Имайки в предвид хубавото време, което се очертава този уикенд, и в предвид това, че първата неделя на май е Великден дали да не се организираме сега.....някъде бира.... :-k ?

Публикувано

smile027 + s_flag = ?

Щото аз без една мога, ама с една - НЕ!

А и пред НИМ цялото е затворено и обикалят войничета, явно ще има нещо за деня на армията, т.е. ще е затворено чак до шести.

Публикувано

Бих искал и аз да дойда, като за първи път. Кажете ми като стане ясно за срещата;)

Весели празници

Публикувано

Пред НИМ е отворено. Аз ще мина към 14.30.

Публикувано

Ако преместим за 16:00 може и да успея smile049 - дотогава смятам да се тъпча с агнешко и свежи салати smile159

Публикувано

Става, нека е към 16. smile027

Публикувано

Пас! smile049

Публикувано

Изложих се - не стига,че изтървах и срещата в 16:00, ами и агнето не успях да изям (поне не цялото де) :oops:

Публикувано

Хехехе. Срещата беше с много камерен състав. Аз, колегата kirofakiro със Citigo-то и Пепи. Велко профуча към 17 без/и нещо за да шунтира светофара, без дори да се огледа.

Публикувано

Иво, прав си - даже и не се огледах, но понеже знам, че срещите, особено в такъв слънчев ден са многобройни, мислех, че просто в този ден няма среща.

Публикувано

Споко и аз шунтирам светофара така, а и видях че колата беше пълна.

Публикувано

Някой има ли мерак утре една извънредна среща да си спретнем?

Публикувано

Ще ходя да гласувам :smt0344

Публикувано

Имайки предвид прогнозата (дъжд), изборите, формулата и това, че е извънредна ... пропускам smile049

Публикувано

Аз може да мина, но без да обещавам. smile049

Публикувано

Пас - лошо време, избори и жена с идеи - няма да имам физическа възможност.

Публикувано

има ли някой желаещ за среща утре. Може и по късно от 14

Публикувано

Аз може и да успея да дойда около 14:30

Публикувано

+1

Публикувано

Надявам се и аз да се включа в срещата .Имам работа в кв.Мотописта между 13 и 14 ч и от там да дойда.

Публикувано

Ако не вали, ще дойда и аз smile001

Публикувано

EХа супер бързо се организирахме там съм към 14:00

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.