Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И аз смятам да намина s_flag

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте колеги,

Тази неделя 02.06.2013 ще има ли среща на НИМ.

Аз мисля да намина и да се запознаем.

Поздрави smile048

Публикувано

Редно е да има.

Ще гледам и аз да намина - ако е писано даже ще съм си взел Фелата от боя и ще съм я накичил (броня, седалчици...). Ако ли не ..... е аз пеша не ходя :)

Публикувано

Утре пропускам. smile049

Публикувано

Аз ще проверя дали ми се намира кану ...

Публикувано

Вече съм си със Шкодата smile035 и утре съм на линия.

Пепи огледай се за моторница, че на връщане по баира ще ти е зор с кануто :lol:

Публикувано
Вече съм си със Шкодата и утре съм на линия.

Аз ще дойда да ти намирам кусури smile091

Публикувано

Мислях да идвам, ама правих БМВ и не остана време. Между другото до петък съм в София, който иска да дрънка да се видим. :)

Публикувано
Мислях да идвам, ама правих БМВ и не остана време. Между другото до петък съм в София, който иска да дрънка да се видим. :)

Може да ти измислим едно ОМВ през седмицата, ако не ти се спи вечерта. s_flag

Публикувано

Става, аз съм си нощна птица. Само, ако има някой да ме забере от Надежда.

Публикувано

Вчера беше една приятна "лека" среща . Появи се нов колега с доста добре изглеждаща vRS-ка =D> . Общи , приказки , "солетки" и някое друго кафе. Естествено акцента бе върху една 'black hole" , която тъкмо бе изгубила "чара" си smile004 ...

В крайна сметка черното небе ни подплаши и някои отидоха на "раздвижване" :smt032

post-5751-138453470932_thumb.jpg

Публикувано
...Естествено акцента бе върху една 'black hole" , която тъкмо бе изгубила "чара" си smile004 ...

На мен лично не ми липсва "чара" й, ама ако много държиш да има толкова чаровна кола в клуба - дай твоята за някое и друго кръгче - ще те "очаровам" до лудост smile004

Пък и "Черната дупка" си е чаровна и без призматични кит-форми по вратите.

Публикувано

Стига одумвали котора , ша го уручасате :mrgreen:

Публикувано

Айде, събирайте се за Събор 2013....

smile027

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Утре като за преди събора, ще се съберем ли на НИМ? :-k

Публикувано

Аз по принцип мислех да мина

Публикувано

И аз смятам да се отчета s_flag Ако на някой му се занимава да си носи Vag Com-а (за да ми затрие една грешка smile049 ), ще съм му изключително благодарен smile027

Поздрави!

Публикувано

@sharpshooter_ Аз Vag Com нямам и не мога да ти помогна, но пък тебе ще те ползвам за ОТК на нещо, което направих с колата, че ти си го правил вече, получи ти се супер и имаш опит =D>

Публикувано
@sharpshooter_ Аз Vag Com нямам и не мога да ти помогна, но пък тебе ще те ползвам за ОТК на нещо, което направих с колата, че ти си го правил вече, получи ти се супер и имаш опит =D>

ОК, нямаш ядове :smt017

Поздрави!

Публикувано

Марто, де са снимките от днеска, бре? :-k smile001

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Утре НИМ(или по-скоро ОМВ)? :-k

Публикувано

На мен ми се качва, стига да има и други желаещи :smt017 Но сякаш на ОМВ е по-разумно, предвид "прекрасното" време smile092

Поздрави!

Публикувано

Аз съм пас за днес :(

Публикувано

Аз също ... освен , че вали и ме мързи , има и Ф1 , а цирка на Силвърстоун си е важен .

Публикувано

Няма желаещи, така ли :-k

Поздрави!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.