Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

И аз ще се опитам да уважа хубавото време утре ... :)

Ако ще издевателстваш над черния си дроб тази вечер, кажи да те събудя утре по телефона, че да не пропуснеш.  :tongue_1:  :air_kiss:

Публикувано

Ако ще издевателстваш над черния си дроб тази вечер, кажи да те събудя утре по телефона, че да не пропуснеш.  :tongue_1:  :air_kiss:

Обърка времената май ... :D Минало свършено :rolleyes: , може да се чуем към 12,30ч :walkman:

П.С. Сори за спама

Публикувано

И aз смятaм дa увAжa хубaвото време :)

Поздрaви!

Публикувано

И аз идвам. B)

Публикувано

Бройте ме и мен

Публикувано

Отново много приятна и посетена среща! Добре дошли и на новите колеги . :flag_skoda:

Ето и темата със снимките - ЦЪК

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ще може ли едно стикерче на форума за мен... На идната среща :) Мерси :P

Публикувано

Напомняне за утре. :)

Публикувано

Тъкмо се чудих за утре ;)

Публикувано

Напомняне за утре. :)

Специално ще дойда, да видя цвета.
Публикувано (Редактирано)

И aз ще се включa

Редактирано от mRt
Публикувано

Здраво се сипе, та аз се изнасям към OMV и ще чакам там!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Утре извънредна срещичка ще ли да има?

Публикувано

Ако си нямаш работа , ела в Красна поляна и ще те уредя :D

Публикувано

Аз съм навит за извънредна срещичка, айде още желаещи, да уважим хубавото време. Че иначе само с Чавдар ще пием биричка на слънце. Не че ще ни е лошо, ама...

Публикувано

Аз съм навит, ако успея да се измъкна от семейните си задължения :sorry:  Може да намина за малко. Престъпление е наистина да се прахоса такова хубаво време.

Пред Н.И.М. в обичайния час ли?

Публикувано

Ами да, 14ч. там

Публикувано

Аз вече съм със сигурност ЗА, така че ще се видим там  ;)

Публикувано

Гена, ако много те мързи да си докараш сам задния край, да мина да те взема на слизане от наше село? Па после може и наобратно да те прекарам ;-Р

Публикувано

Задния ми край тръгна вече , па ти ако си толко навит , настигни го :tongue_1:

Публикувано

Не само го настигнах, ами направо го минах  :tongue_1:

Добра срещичка се получи, макар и в камерен състав - слънчево време, някоя и друга биричка, кафенце и две изненади - първо бяхме заслепени от излъсканта РС-ка на Кольо sharpshooter_ (срам за теб Явка  :P ), а после бяхме уважени от задномоторното присъствие на Митко Skoda_Estelle ( разгеле видях я таз бегачка на живо)

Кой дошъл, дошъл, кой не - той губи  ;)

Публикувано

Чудеснa срещa се получи нaистинa :) Ей, aмa кaто ти излезе веднъж име, че не си миеш колaтa иии...върви обяснявaй после, че нямaш сестрa.... :D

Ето и мaлко фото от днес:

post-11404-0-09674500-1395597810_thumb.jpg

post-11404-0-43519400-1395597853_thumb.jpg

post-11404-0-73229500-1395597879_thumb.jpg

post-11404-0-10403400-1395597906_thumb.jpg

post-11404-0-14830300-1395597928_thumb.jpg

Поздрaви!

Публикувано

Наистина, много приятна среща се получи - хубаво време, сладки приказки, както си трябва.  :eusa_clap:

:cheers:

Публикувано

Ей, aмa кaто ти излезе веднъж име, че не си миеш колaтa иии...върви обяснявaй после, че нямaш сестрa....

А пък излезе ли ти име, че я миеш иии... после 1 прашинка да има върху нея и те взимат за мезе ;):P

Публикувано

Колеги искаше ми се да остана повече, но след "кръгчето" на околовръстното трябваше да отстранявам някой кахъри по колата (като отстраняването им стигна до 23ч :wacko_1: ) и директно се прибрах.
Радвам се че се видяхме, дори и за малко.
Поздрави

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.