Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Еми,какво да кажа,освен НАЙ-НАКРАЯ !!!

Публикувано

Имате ли списъци със серийното оборудване на Фабия І? Опитвам се да намеря, но от сайта на ЕТ май са ги свалили.

Публикувано

Като прочетох цените и Ви казвам следното:

Моя СуперБ с екстрите , които си поръчах над ниво Амбишън ми излезе с 5600 лв по-евтин от Германия!!!!!!

Е, мерси за ЕУРАТЕК!!!

Публикувано

Аз пък мога само да добавя урааааааааа имаме си вече конфигураторррррррррр smile152 smile126 smile152 smile126 smile152 smile126 smile152 . Отивам да го разцъквам smile168

Публикувано

Конфигоратура е уникааален.Лудница,евалата че се сетиха най-накрая!!

Публикувано

smile152

Публикувано

Време е да обера банка.... :-k Изкушението нарстна неимоверно...

Публикувано

Супер! Като си говорехме дали сме премиум марка мога да кажа, че такъв конфигуратор нямат и премиум марките. Браво, браво!

Давам предложение темата да се изчисти от спама (вкл. този) и да се качи като "важна".

Публикувано

добре де ами мога ли да отида и да си поръчам някои неща сега на тези цени, като например подлакътник 211 лв. когато купувах колата ми казаха 200 ли евро маи нещо такова, сега ако отида и икажа искам подлакътник това ли ще са цените?

Публикувано
добре де ами мога ли да отида и да си поръчам някои неща сега на тези цени, като например подлакътник 211 лв. когато купувах колата ми казаха 200 ли евро маи нещо такова, сега ако отида и икажа искам подлакътник това ли ще са цените?
Разбира се,че НЕ !!!
Публикувано

Хммм... счупи се на четвъртата стъпка с допълнителното оборудване... :?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.