Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте :) Имам Фабиа 2 амбиенте и ще си слагам говорители отзад на вратите интересува ме има ли изкарани кабели до отзад или аз да слагам :) СД-то е Денс това с големиа дисплей :))) мерсиии

Публикувано

и на мен не ми казаха че няма тонколони отзад

Публикувано

Моята красавица е с ниво на оборудване бейсик. Скоро питах в ЕТ за окабеляване отзад но за жалост няма, казаха че щяло да струва около 100лв ](*,)

Публикувано

окабеляване отзад няма и ако искаш да ти сложат в ЕТ ОКАБЕЛЯВАНЕ +ТОНКОЛОНИ ОТ ЕТ ИЗЛИЗА ОКОЛО 350-400 ЛВ. ](*,) ](*,) ](*,)

Публикувано

И на моята Фабия 2000г. нямам кабели. Отидох при едно старче и за 15лв. ми прекара кабелите и 15лв. за вързването на колоните на кората. Работи си перфектно. Не съм имал проблеми....Да дадеш 400лв. за вързване си е пълна лудост.

Можеш да си купиш много добра музика за тези пари. smile009

• 1 месец по-късно...
Публикувано
И на моята Фабия 2000г. нямам кабели. Отидох при едно старче и за 15лв. ми прекара кабелите и 15лв. за вързването на колоните на кората. Работи си перфектно. Не съм имал проблеми....Да дадеш 400лв. за вързване си е пълна лудост.

Ми ако е в София твоето старче, дай то насам

Публикувано

Ми ако е в София твоето старче, дай то насам

В София - Надежда ;) Пиши на ЛС, може да те заведа ;)

Публикувано

Надежда :) коя част и аз съм оттам smile159

Публикувано

кажете какъв размер говорители влизат във задната врата на фабиа 2?

мисля и аз да сложа говорители и да си пусна кабели до радиото тъи като имам само отпред :) оба4е не знам какъв размер требва да са и какви да купувам :)

4акам отговори :)

Публикувано

Демек са 17-ки? По ръководството на радиото ми пише че са 4х20 ,доста слабички но неми и трябват да правя дискотека вътре smile092 ,ще си сложаи аз тези дни.Ако някой ме е изпреварил да каже какви е сложил и колко са му излезли. smile027

Публикувано

Имай предвид, че тези 4x20W са номинална мощност, при която изкривяванията са все още на поносимо ниво (<10%).

Това отговаря по масовите разбирания на 4x45W, които са максимална мощност, при която звукът е тотално изкривен.

Публикувано

Майсторчето е от Надежда 2 мисля, че се води. Все пак, ако искаш ще те заведа, само ми пиши на лс да се разберем за кога ;)

Публикувано

Днес нах-накрая си сложих колони супер е :) не трябват рингове само ще ви трябват нови щипки за корите че се чупят smile035 smile168

Публикувано

Честито колега!, сподели какви си сложил,мошност,марка,размер :)

Публикувано

и краина цена сподели =)) и има ли тропания на пластмаси след монтажа =) честито

Публикувано

Сложих блаупункт 65лв комплект с пищялки,които се монтират на задните врати,кабели и труд 40лв. Купих и нови щипки защото старите знаете чупят се по 30 ст. са щипките :) Аз отзат нямам ел.стъкла и ми дранкаше от врътките на прозорците но ги оплатнихме с гума преди да ги сложим и всичко е ОК.Има савсем леко дранкане като усилиш много но това според мен е неизбежно пластмасата е толкова мека и мога да кажа проста smile168 Оригиналните естествено свирят по-добре но ми хареса че баса стана убиец понеже отзат вратите са платни :) Доволен сам баса ми е намален на -2 и много добре :)))

Публикувано

яхууу честито smile185 , ама кажи точния модел на комплекта говорители smile021

Публикувано

щипки за кое?? от къде се купуват...охх искам и аз тонколони на задните врати.. ии окабеляването как е..от къде минават кабелите..виждат ли се отнякъде =))

• 1 месец по-късно...
Публикувано

За постявянето на задните колони има значение само да ги монтирате правилно и да спазите да имат същия импеданс като предните говорители. Колкото повече вата са толкова по добре. То и напоследак китайците не си играят да пишат малки цифри за номинална мощност, така че гледайте да имат голям ход шпулите и да е голям магнита.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.