Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

късмет

bega4kata

Recommended Posts

В крайна сметка са само ламарини, а и не е някакъв рядък модел, че да не го прежалиш - с парите тоталната щета ще може да си купи дори по-хубава кола в момента...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко за дървото!!! smile164

smile004 Еколог такъв! smile048

Ми..., сега съм на екологична вълна.....!

Последните няколко дни,на един наш обект засадихме около триста дървета и хиляда и двеста храсти....,та затова ми е жал за дървото,като знам колко години е расло.... ,

та някакъв си Мерцедес ли?

П.П.Мерцедес с "ц" или със "с" се пише??? :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво ти пука, нали имаш пълно каско.

[-X каското не може да ти върне същата кола,така,че най-добре да не ти трябва.

Така е! Може и да имам каско, но колата наистина няма да е същата, пък ако ще и по-нова да е, както Митака е казал. На предната ми количка /Застава юго 45/ и се случи подобна случка, но дървото падна върху В-колонката и нямаше поражения почти никакви...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...П.П.Мерцедес с "ц" или със "с" се пише??? :-k

На испански се чете "Мерсéдес", на немски - "Мерцéдес". Иначе се пише все "Mercedes" ("Mércédès" в оригинал) и е на името на дъщерята на Емил Йелинек. Моделът Mercedes 35 HP е бил създаден специално за Йелинек за състезаване от Вилхелм Майбах и Пол Даймлер и дава началото на поредицата, която ние немного правилно наричаме "Мéрцедес" ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

[-X каското не може да ти върне същата кола,така,че най-добре да не ти трябва.

Ако колегата с МерСедеса е манияк /гледам май е лепнал някакви допълнителни прагчета и престилчици/ определено няма да го преживее леко... абе при всички случаи си е разправия и не го пожелявам на никого, освен ако вече не му е писнало от колата и гледа да се отърве, а не се намира в кризата кой да му я купи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.