Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Бряяяя,най-после и във Фабия да сложат TSI мотори и DSG кутия smile035 ,това вече много ме зарадва като новина!!!! smile027

• Отговори 58
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Biohazard

15

• VALDO

11

• rsk

7

• skodaman

5

Най-много писали в темата

Публикувано
Бряяяя,най-после и във Фабия да сложат TSI мотори и DSG кутия smile035 ,това вече много ме зарадва като новина!!!! smile027
А не вярваше нали!Друг път да слушаш като ти говоря!

П>С>Наистина халогените са ужасно големи и стоят като запелени!Като цяло е по-добре визията с новата броня и фарове.

Публикувано

Остава да се появят и първите снимки на интериора,дано и вътре са я пипнали малко smile027

Публикувано

Ужас! smile009 Много се изложиха с външността на Фабия 2 като цяло. Дано сериозно помислят над дизайна на Фабия 3, че ще откажат доста народ.

Публикувано

Е ти що си зе,като не ти харесва?

Публикувано

Знаех, че ще ме питаш. smile001 Е аз си я харесвам, дразни ме единствено тоя ръб между предните греди и тавана. smile091

Публикувано
Знаех, че ще ме питаш. smile001 Е аз си я харесвам, дразни ме единствено тоя ръб между предните греди и тавана. smile091

Турни и едни Ейбахи и и ръсни тавана черен и ще караш невероятно красива кола

Публикувано

Aз като не ми харесва ще си карам 1-цата!Както казах полото е 1000 пъти по-хубаво!

ФЛ го приемам добър за Roomster.

Дано Fabia RS да е с кръгли халогени!Няма да се разсърдя ако сложат и "гирлянди" за ДС!

Публикувано

smile126 Бегачка, искаш ти да ме вкараш в "проекти" и да ще стане чудна. smile027

Публикувано

Действай смело!

Публикувано

айде давай - черни маска, таван, огледала... джанти бели или черни и колата става кукла smile035 - направи по - добър фейслифт, дет се вика

Публикувано
айде давай - черни маска, таван, огледала... джанти бели или черни и колата става кукла smile035 - направи по - добър фейслифт, дет се вика

:smt017

Публикувано

Фейслифта ми харесва :-k.

Публикувано

Що ли не мога да гласувам?!!! "Изпратената форма е невалидна, опитайте отново"

Публикувано

VALDO, ти твърдо искаш да гласуваш в анкета?! smile091 Аз фен на анкетите не съм.Явно нещо се е бъгнало не знам. Щом държиш толкова и си така възмутен, пусни една тема и си направи анкетка ;):D Стана за чистене темата.

Поздрави!

Публикувано
...Кво ми стана с анкетката бре?Чак я затрихте!...
Анкетата не е "затрита", просто има проблем - като бъде оправен, ще поразчистя темата и ще пуснете анкетата пак. Дотогава - търпение ;)
Публикувано

И таз Фабия нещо не мога да я схвана :-k , единицата най си ми харесва.

Публикувано

...Кво ми стана с анкетката бре?Чак я затрихте!...
Анкетата не е "затрита", просто има проблем - като бъде оправен, ще поразчистя темата и ще пуснете анкетата пак. Дотогава - търпение ;)
ОK
Публикувано
Остава да се появят и първите снимки на интериора,дано и вътре са я пипнали малко smile027

Наистина малко са я пипнали и вътре. До колкто аз виждам топка скоростен лост и май нов тип радио, но най-добре разликитите ги виждат собствениците на Fabia преди facelift-a и те ще са по-компетентни.. :roll:

post-1063-138453188765_thumb.jpg

post-1063-138453188769_thumb.jpg

post-1063-138453188778_thumb.jpg

post-1063-138453188785_thumb.jpg

post-1063-13845318879_thumb.jpg

post-1063-138453188795_thumb.jpg

post-1063-1384531888_thumb.jpg

post-1063-138453188804_thumb.jpg

post-1063-138453189053_thumb.jpg

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.