Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колко струва нов или втора ръка спирачен апарат ?

Публикувано

Трудно се намират, иначе мисля,че беше около 50-60 лв.

Публикувано
Трудно се намират, иначе мисля,че беше около 50-60 лв.

50 -60 нов ли ?На мен ми трябва преден десен !

Публикувано

Аз имам на старо, ако искаш пиши, ще се разберем.

тел.0887895616

Публикувано

Нов, но това бяха цените преди 2-3 години !

Публикувано

А за какво ти се налага смяна на спирачен апарат?

Там се сменят гумичките. Евентуално тръбичките и буталцето. Друго има ли какво да му се счупи?

Публикувано

Ами там където влиза буталото в дупката ,там го напънах и се счупи ръбчето на самата дупка smile009

Публикувано

Взимай си един втора ръка и си ти! Може превантивно да смениш гумичките и буталцето (ако случайно решиш да използваш старото)-щом ти е създало ядове при прибирането в супорта вероятно е със грапава и корозирана повърхност, вследствие разкъсан маншон, поне при мен беше така.

Публикувано

Взимай си един втора ръка и си ти! Може превантивно да смениш гумичките и буталцето (ако случайно решиш да използваш старото)-щом ти е създало ядове при прибирането в супорта вероятно е със грапава и корозирана повърхност, вследствие разкъсан маншон, поне при мен беше така.

Вече го взех и следва монтиране smile004

Публикувано

Еми браво, успех с монтажа, внимавай с шайбите, които центрират апарата, другото е лесно :D

Публикувано

Готово всичко си както трябва колата пак върви smile035 Благодаря на bel_Ami за апарата smile027

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.