Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Поздравления! Сервиза на ауспухджията ми изглежда познат ;)

А Кокича да не си трае, ако намери още един РСов накрайник smile056

• Отговори 75
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• НоВаК_с_ШкОдИлаК

19

• bega4kata

11

• Redline__

7

• Biohazard

5

Най-много писали в темата

Публикувано

Браво Ники!

Пускай снимки с джантите да видим красавицата.

п.п В този сервиз за гърнета ,няма да стъпя.....пълни аматьори са! Гледат да претупат работата и да вземат парите,а като им направиш забелешка,че това не става така,ти казват ,че не можело по друг начин.Но това е друга история.

Публикувано
=D> браво,чакаме снимките с джантите :D

п.п.отиди при тоя малоумен ауспухджия,да ти сложи тръба със същото фи и да не е черна,а поне алуминизирана

:smt017

Публикувано

Поздравления за джантите. smile035

Публикувано
...Сервиза на ауспухджията ми изглежда познат ;) ...

Не е същият, Митачий

Публикувано
...чакат се някои важни части и да почнем да нареждаме...това е за сега...скоро продължение

Адмирации за работата по колата ! Очертава се поредната яка варненска Лауринка .......... а сред тези важни части, които се чакат дали няма и някое окачване.........

Ще чакаме снимки с новите джантииии

Публикувано

в оЧаКване на оКаЧване сме.... smile035

Публикувано
в оЧаКване на оКаЧване сме.... smile035

Точно такаааа smile035 smile035 !!

Поредния автомобил, по който съм горд да оставя нещо от себе си, по който работя с огромно желание!

Митаче, намерил съм го, остава само доуточняване на детайлите :smt004 .

Цецо, да не обръщаме темата на черен списък! Сервизът за ауспуси, който ползвахме е добър и такъв го прави единствено човекът, който работи там. Но за съжаление точно вчера беше в почивка, а както знаете "не се издържа във Варна" smile035 и услугата бе извършена от негов заместник.

Публикувано

Още една стилна Лауринка ще излезе от варненския конвейер \:D/ Продължавай все така Ники. :D

П.п. Брат ми, имаше един филм "Заразно зло" smile048 :smt017

Публикувано

Абе ,вие варналии, колкото повече дупки имате ,толкова повече се смъквате. Ще я докарате до там с таксита да се движите, да знайте.

Обаче джантите от първата снимка нямат нищо общо с тия от последната. =D> Страхотна работа колега! Наистина сте маниаци. Завиждам ви за желанието и хъса с който превръщате всяка кола в бижу. smile035

Публикувано

:smt017

Мноо яка става Шкодичката!!!

smile168

Публикувано

Бравос! Голяма ли е разликата във вървежа след катализатора?

Публикувано

разлика няма...и аз мислех, че ще има ама не

Публикувано

Браво Ники добре дошъл и от мен! Колата наистина е много добра. Джантата цепи мрака - страхотно сте ги изпипали. Продължавай все така! smile152

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Малко снимков материал от освежаването на спирачните апарати...много се чудих червени или жълти и накрая реших да заложа на сигурния ефект черна кола-червни апарати.Първо с шкурката да поизстържем феродотоpost-5103-138453214372_thumb.jpgи после майстор Коко маца с червенотоpost-5103-138453214414_thumb.jpgpost-5103-138453214416_thumb.jpgpost-5103-138453214419_thumb.jpgpost-5103-138453214421_thumb.jpg в бързината решихме да премахнем и надписа Оctavia отзад + плочката TDIpost-5103-138453214423_thumb.jpg малко остана като татуировка обаче мисля, че с паста ще излезе post-5103-13845321443_thumb.jpgтова е свършеното за сега....маската е ъндър кънстръкшън още и утре надявам се ще е готова и ще пусна снимчици

Публикувано

Еййй, тоя Коко, златен бе, навсякъде помага :D Браво, много добре са станали апаратите !

Публикувано

Ейй,опасни сте вие.Браво.Скоро ще стане още по красива май...едно птиченце ми каза.За надписа :smt017 ще се оправи с паста.Ако с вашата не стане...с моята ще се изчисти разликата.

п.п.Съвсем сериозно ,на Коко трябва да му присъдим награда за тунингьор номер едно на форума.Аз лично ще му напиша такава грамота.

Публикувано
в бързината решихме да премахнем и надписа Оctavia отзад + плочката TDI

Без тях мяза на удряна и правена задница :oops:

Публикувано
в бързината решихме да премахнем и надписа Оctavia отзад + плочката TDI

Ти смятай smile091

Публикувано
точно smile091

и предната маска МЯЗЯ на удряна и преправяна и то нескопосано без емблема smile048

Публикувано

Много красива кола!

И аз махнах надписа отзад /малко по принуда/. И също като теб се двоумях за цвета на апаратите, но избрах жълтото и бай Генчо направи фокуса преди около месец.

Радвам се, че още една L&K блясва така, както подобава!

Поздрави!

Публикувано

Малко развитие от вчера облепих задната емблема с черно фолио и секцията на стоповете, която лилавееше с червено, че не останаха финанси за фейслифтови, но по-нататък живот и здраве...само дето съм забравил да снимам стоповете как станахаpost-5103-138453215846_thumb.jpgа от днес само ще загатна какво се случи, че още не сме сложили маската и само подсказка лекаpost-5103-138453215878_thumb.jpgутре като е готова и маската ще кача снимки как стана колата

Публикувано

да подскажа аз малко ;)

много красива стана колата

поредната Варненска маниащина и бруталия smile048

post-2454-138453215892_thumb.jpg

post-2454-138453215895_thumb.jpg

post-2454-138453215897_thumb.jpg

post-2454-138453215899_thumb.jpg

post-2454-138453215902_thumb.jpg

post-2454-138453215904_thumb.jpg

post-2454-138453215907_thumb.jpg

post-2454-138453215909_thumb.jpg

post-2454-138453215911_thumb.jpg

post-2454-138453215913_thumb.jpg

Публикувано

Сами с нови част се работи лесно,нали? Не е като с мойта,2 дена само греди!

Ники,добре е станала! Но тези джантоци 17" ли са? Нещо много големи!

Аз няма да гласувам за Коко да е тунингьор номер 1,щото на мене не е помагал,а колко нужда имах от него smile001

Публикувано

Това си ми е една от любимите коли във форума. Пълна бруталия стана, чак се стреснах като я разминах по булеварда smile048

smile126 smile126

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.