Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

"Лудите " руснаци !

димон

Recommended Posts

Става дума за Шкода форума на Русия .Темата е как се пали в студа 2.0 FSI ... :D

Студът е -30 . - пали без проблем ,

Студът е - 35 - пали от втория път ,

Днес било -37 , ама големия кеф щял да е утре сутрин , когато обещавали -42 ...

...Абе ...тия луди ли са да си палят колите ...?!!! smile091 smile091 smile091

""""

СообщениеДобавлено: Пн, 14 Дек 2009, 18:39 Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

До -30С заводится без проблем, в прошлом году при -35С со второго раза, в данный момент градусник показывает -37С, к утру обещают -42С, ждем положительных эмоций, надеюсь не подведет Yahoo!

""""

п.п. няма майтап :

http://forum.skoda-club.ru/viewtopic.ph ... 7da83c22aa

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, тва ми напомня за отговорите на въпроса "Какво е истински студ?" -

+10 градуса – Обитателите на панелни жилища в Хелзинки си пускат парното. Лапландците (жителите на Лапландия) садят цветя.

+5 градуса – Лапландците се препичат на слънце, ако въобще се покаже слънце над хоризонта.

+2 градуса – Италианските коли не палят.

0 градуса – Чистата вода замръзва.

-1 градуса – Дъхът става видим. Време е да се планува почивка на Средизамноморието. Лапландците ядат сладолед и пият бира.

-4 градуса – Котката иска с теб под одеалото.

-10 градуса – Време е да се планува почивка в Африка. Лапландците отиват да плуват.

-12 градуса – Твърде студено, за да вали сняг.

-15 градуса – Американските коли не могат да запалят.

-18 градуса – Притежателите на масивни къщи в Хелзинки си пускат парното.

-21 градуса – Може да си чуеш дъха.

-22 градуса – И френските коли не палят вече. Твърде студено за каране на кънки.

-23 градуса – Политиците започват да съжаляват бездомниците.

-24 градуса – Немските коли не могат да запалят.

-26 градуса – От дъха могат да се нарежат блокчета за строежа на едно иглу.

-29 градуса – Котката иска да се пъхне в пижамата.

-30 градуса – Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.

-31 градуса – Твърде студено за целувки, устните замръзват една за друга. Лапландският отбор по футбол започва тренировки за пролетния сезон.

-39 градуса – Живакът замръзва. Твърде студено за да мислиш. Лапландците закопчават най-горното копче на ризата.

-40 градуса – Колата също иска в леглото. Лапландците си обличат пуловер.

-44 градуса – Финландският ми колега си мисли евентуално да затвори прозореца на офиса.

-45 градуса – Лапландците затварят прозореца на тоалетната.

-50 градуса – Моржовете напускат Гренландия. Лапландците сменят ръкавиците с пет пръста с еднопръстови.

-70 градуса – Белите мечки напускат Северния полюс. Университетът на Рованиеми (Лапландия) организира ски излед.

-75 градуса – Дядо Коледа напуска полярния кръг. Лапландците нахлупват шапката над ушите.

-120 градуса – Алкохолът замръзва. Вследствие лапландецът е много вкиснат.

-268 градуса – Хелият става течен.

-270 градуса – Адът замръзва.

-273,15 градуса – Абсолютната нула. Брауновото движение на частиците спира. Лапландците си признават : Е, малко е хладно, дай още една ракия на клечка....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице от къде я намери тая скала?

Бил съм в Русия при -25,не е кой знае къкъв студ.Но във Варна и при -5,като духне северняка,имаш чувството че е -45

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ице от къде я намери тая скала?

Бил съм в Русия при -25,не е кой знае къкъв студ.Но във Варна и при -5,като духне северняка,имаш чувството че е -45

Там поне сух студ - без вятър ....И аз бях там , и аз ядох и пих ...и аз се веселих !!! :smt032 smile117

ало , micyri ...! :) Ти да не си кат мен - от старото матриал бе ? =D> :mrgreen: =D>

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

-30 градуса – Нито една истинска кола не пали вече. Лапландецът ругае звучно, рита гумите и пали ладата.

...

Ма верно пали без грижи smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми некво старо е, аз доста отдавна го бях чел и много ми беше харесало. Помня фразата за "рита гумите и пали ладата", това ми се е запечатало и като го написах в Гугъл - изкочи от няколко места. Радвам се, че ви развеселих. smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Русия на една кола може да й се случат неща дето ние и не можем да си ги помислим. Когато ме питат откъде да видят мнение за определена кола, пращам ги тука:

http://avtomarket.ru/opinions/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е , това наистина италианците ряпа да ядат...

доливал на 10 000 км до 3 л., хорошие люди посоветовали мобил 5w50, вроде производитель Бельгия, по крайней мере написано мадэ ин Евросоюз. Залил это масло, меньше денег трачу на доливку — 1,5 л. на 10 000 км

доливка... smile091 smile091, май само ние сме балами да го сменяме..

Сайтът си струва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре, че Канада не ми е съвсем близо и поради тая причина, термометъра в момента показва -27 само. Не ги мисля канадците...

Обаче, колата запали от раз! Демек - нещо ни лъготи поста с лапландците...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Метеоролозите в град Едмънтън - административен център на западната провинция Алберта, измериха температура от 46,1 градуса по Целзий под нулата. Ако бъде взет предвид смразяващият вятър, температурата е паднала до минус 58,1 градуса. Студеният фронт приближава източната провинция Квебек.

smile048

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва съм го чел,ама вместо лапландци бяха чукчи! smile091 smile091 smile091
Тва къде ли съм го виждааааллл? Аааа да! smile048
Признаци,че си българин

...

11. На всеки виц отговаряш с "Аз тоя го знам, ама по друг начин".

...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва съм го чел,ама вместо лапландци бяха чукчи! smile091 smile091 smile091
Тва къде ли съм го виждааааллл? Аааа да! smile048
Признаци,че си българин

...

11. На всеки виц отговаряш с "Аз тоя го знам, ама по друг начин".

...

?!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно говорите за това - viewtopic.php?p=86642#p86642 smile049

Ааабе, Чавдаре , твоя RAM с голям лаг , бе човек !!! Аз например не помня снощи каква ракия пих , ти помниш какво е казал everlast на 14.01.2008 :o ...Ба си !!! Поздрави smile001 ! smile159 smile159 smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като ви разправям, че е старо - един месец не му стига за две годинки. :mrgreen: Димо, ти тогава имаше ли Шкода вече, уа? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно малко цитатче за експлоатацията при -35 , копнато от руския форум . Авторът е собственик на О2 , 1,6 MPI :)

--------------------------------------------------------------------------------

Декабрь.Средняя полоса России, 5-ый день стоят морозы от -36 до -30 ,Влажность 93%!!!.Жуть...

Сразу скажу инженеры шкоды наверное не знают,что в России бывают морозы нимже -20 градусов. При наших морозах и соотв.влажности не надо ездить на мойку,что бы примерзли двери,багажник,лючки и т.п. Все примерзает намертво ежечасно,без всяких моек.

Заводиться машина только со второго раза.Но это нормально.Если отпустить педаль сцепления на нейтралке около 5 минут идет неприятный сверлящий звук из по капота.

Компютер сразу забыл сколько времени и показывает время в республике Конго.

Уплотнительные резинки деревянные,боишься как бы не треснули от резкого закрывания двери. Но!!!! Дверь не закрывается если не хлопнуть ей как в нашей ВАЗовской шестерке! При закрытой двери постоянно горит датчик "не закрыта дверь"!

Включаем печку! На регуляторе скорости моторчика в положении 1,раздается жуткий свист где то между передними сиденьями в салоне внизу.Поэтому сразу переходим в положение 2.Пошло немного тепленький воздух... Минут 15 ждем для обогрева.

Обогрев заднего стекла выдает себя где-то на 15 минуте функционирования! Но и то слава богу!

Трогаемся...Блят,а педаль газа то не нажиматцо вообще,едем еле на 2 ой передаче со скоростью 40,больше не дает,на 3 передаче 50-60,у педали все еще хода нет толком.Ход восстанавливается через час езды. Аммортизаторов нет.На поворотах подозрительный треск в салоне и в стойках.Подозреваю,что там что-то трескается цука!

Музыку не включаю нах а то плять боюсь порву динамики.

Вывод:Машина для зимы в средней полосе России к эксплуатации не готова при температурах ниже -25.

Эксплуатировать при температурах ниже 25 машину нельзя.но вот делема либо машина,либо твое здоровье....Ехать то надо)))

Вопрос:

1)Какое масло залито в новую шкоду выпуска авг 2009.Знаю ,что Shell. Но это синтетика или полусинтетика? 5W40 или 10w

2) Как ведет себя шкода в Сибири и например в якутии

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.