Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Skoda Felicia 1.6 2000г

lionews

Recommended Posts

Здравейте,

Дойде зимата и по закона на Мърфи в първият по снежен ден ми изгоря моторчето на отоплителната уреба.

НЯкои може ли да помогне ако има някое в наличност ново или втора ръка че питах тук там и ми казаха че не била много продавана час и трябва да чакам доста

Мерси предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Дойде зимата и по закона на Мърфи в първият по снежен ден ми изгоря моторчето на отоплителната уреба.

НЯкои може ли да помогне ако има някое в наличност ново или втора ръка че питах тук там и ми казаха че не била много продавана час и трябва да чакам доста

Мерси предварително

... абе не знам къде тук там си питал и колко е продавана тая част,ама ние продаваме по 10-тина на месец от евтините и 2-3 от оригиналните - 185лв.Сименс , 53лв.тайванче ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за обърнатото внимание

Вече поръчах неоригинално и ще го видя как се държи, надявам се всичко да е наред :). А изгорялото ако може ще го дам да го пренавият тъкмо ще стане резервно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм добри отзиви за неоригиналните.Не съм чувал обаче ориг.да се ремонтират,мисля че са капсуловани.

Нека ме поправят ,ако греша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал съм добри отзиви за неоригиналните.Не съм чувал обаче ориг.да се ремонтират,мисля че са капсуловани.

Нека ме поправят ,ако греша.

Ми незнам като го демонтирам ще видя дали може да стане нещо с него. Ако пък не здраве да е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То много вероятно, да са му заминали втулките на оста, които с времето се износват. За втора ръка забравете, почти сигурно, че и то ще замине за година две. Минавал съм по тоя път.

http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=7188

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички отзовали се на проблема

смених моторчето и вече имам парно в колата и тежките зимни дни минават по приятно така smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.