Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Сичко може, Ивчо. Ники, дай малко инфо за тоя хотел - 22 места ли е, кенеф за всека стая има ли, колко пара на вечер, ресторант хубаво, ма не мое ли наше ядене да се носи и секви други екстри - казвай, не се срамувай. :mrgreen:

Поздрави.

Ице,последните ми впечетления са от около месец и половина,от ресторанта останах доволен,кенефи има в всяка стая,за останалите неща,като пари, носене на наше ядене и пиене,трябва да питаме по телефона! smile159

Публикувано

Само да ви кажа, че до Копитото няма грам сняг, пътя вече е почти сух(и прашен) smile048.

Публикувано

Само да вметна, че на 17.01 пък е Антоновден /ейй, нямат ли край тия празници! smile012 /, и аз ще трябва да уважа шурея... но ако се организираме още от сутринта може да приключим преди късния следобед - купонното време ;) Пък които искат може още от събота да се качат да преспат и да чакат в неделя останалите на гюме направо пред хижата :idea:

Публикувано

Неделя, 17 януари, 10:30 на НИМ. Всеки е добре дошъл. Срещата ще продължи от 14ч. на НИМ :smt004.

П.П. Като гледам малкото(засега) желаещи за тази неделя, "календарната" среща ще има и второ издание по-нататък :).

Публикувано

Утре измивам Маргарита и в неделя ще сме на линия. :) Само ще замоля фотографина да внимава, че ако се види някое петънце от ръждицата - на фотошопа ще го замазва :) smile091

Публикувано

Аз няма да дойда щото на фотошопа ще трябва да се замаже цялата кола smile091

Публикувано

Джонка, нИ сЪ цепи от колектива smile048! Сериозно, ако нямаш други по-важни ангажименти - ела :).

Публикувано

Хайде де! Ела! Знаеш ли колко странно се чувствам, когато всички идват с новите си Шкоди и само аз съм "представител" на олдскуул-а? Пък и то ще е весело, при всички случаи. Какво стана с професионалния фотограф? Да зная дали да се наглася и аз :) smile091

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.