Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

вие моторчето на парното на FABIA 2000г.къде се намира лагер

nako82

Recommended Posts

Няма много варианти, може и филтъра на купето да е, мен сега скоро ми го смениха и определено са го объркали, защото както и да си пуснеш парното се чува свистене

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма много варианти, може и филтъра на купето да е, мен сега скоро ми го смениха и определено са го объркали, защото както и да си пуснеш парното се чува свистене

може ли това свирене или виене да е това че е с охладителна жабка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

едвали и мойта е такава, не виеше и като объркаха филтъра почна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво му объркват на този филтър не разбирам :idea:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

какво му объркват на този филтър не разбирам :idea:

конкретно при мен явно е по ситен от необходимото и там се получава.... споделям впечатление :smt004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заповядай колега + снимки и обяснения!

http://briskoda.net/forums/topic/60114- ... ation-fan/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен самото разглобяване не помогна т.е. помогна ама временно. Почистих го основно, обаче, така и не можах да разбера как се разглобява, всичко ми излгежда капсуловано. Пръснах, там където очаквам да са лагерите с ВД40 и около 3 месеца имах тих вентилатор, след което скърцането се появи отново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вие моторчето на парното на FABIA 2000г.къде се намира лагера на парното.да ли е от него да го сменя .МЕРСИ

Няма лагери , ел . двигателя е на втулки . Сменя се целия ел . мотор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази гадост подозирах, като му видях конструкцията. Ако му бяха сложили едни хубави лагери, щеше да има по-дълъг живот.

Едва ли. Пичовете са сложили филтъра за купето СЛЕД мотора, тоест всичката мизерия из улиците право в него. На Октавия не е така и при тях няма такъв проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Здравейте, да Ви попитам от къде (освен ЕТ) мога да си взема нов вентилатор за Фабията? Че моето няколко дена много виеше и изведнъж спря и не иска вече да се пусне. Явно е изгоряло или нещо такова. Много ще съм Ви благодарен ако можете да ми кажете или майстор да ми го смени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си и помисляй за майстор. Това е едно от най-елементарните неща, които може да направиш по колицата си. Само си намери вентилатор и ми пиши да ти обясня какво трябва да направиш. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си и помисляй за майстор. Това е едно от най-елементарните неща, които може да направиш по колицата си. Само си намери вентилатор и ми пиши да ти обясня какво трябва да направиш. :D

Той , колегата е напускал на всякъде из форума ,че търси вентилатор . От 6-7 месеца го търси :-k

РС :.............. Заглавие: Вентилатор за Радиатор

МнениеПубликувано на: Нед. Юли 26, 2009 17:34

Гараж: Fabia-1 44kw-clasik- 2002.Opel Vectra 1.6 i

Колеги. Търся малкия вентилатор на Fabia 1 44kw 2001 с климатик.

Има ли представа някой колко милиметра е и дали някой от майсторите в този сайт го няма в наличност.smile012 .........

smile092 , и като гледам ,не го е намерил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.