Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Днес видях на Лукойл на К.Величков, която е при пробива към Мед. академия, тази на Люлин след тунела (посока Люлин) и при Люлин Билла има следната промоция -16 ст. на литър за бензин 98 и минус 11 ст. за бензин 95 и дизел.

Интересното е че други бензиностанции няма обявена промоция на видимо място.

Отстъпките са само за притежатели на карти Лукойл.

Публикувано

В Бургас също я има и мисля,че само на тази на Трапезица!

П>С>Дянко,може да вадиш цистерната!

Публикувано

А за трицилиндрова количка май не е много добре да се слага 98 ?! :-k

Публикувано
В Бургас също я има и мисля,че само на тази на Трапезица!

П>С>Дянко,може да вадиш цистерната!

Защо ли само на определени бензиностанции има такива промоции? Имаше един проблем със партида замръзващ дизел. Дали пък тази партида, не е по тези бензиностанции? Не се притеснявайте, ние с малките обекти до две години най-много ще изчезнем/ще останат ГОЛЕМИТЕ/ и тогава ще видим всички ние, как се вдигат цени, как се сваля качество на гориво и обслужване и т.н. По-лошо от държавния монопол е само частният такъв. Поздрави и успех.

@VALDO: Колкото до цистерната тя си е готова винаги, но не ми изллиза на -11ст., а по скоро на -15 ст., но пак ща посмятам още малко.

Публикувано

И аз в събота заредих на бензиностанцията преди Люлинския тунел и ми направи впечатление, че ми направиха по-голяма от обичайната отстъпка. А в неделя цените на горивата бяха леко вдигнати (А95 - 1.97 лв и газ - 1.12 лв) :)

post-4544-138453183406_thumb.jpg

Публикувано

Гледам на касовата бележка, че пише за картите пълен напред/ тия с 5 ст. отстъпката на литър/, че изтичат на 31.03.2010г. Аз ползвам такава карта и ми се ще да си взема нова, но гледам че за новите пише- от промоцията през декември 2009г. Нещо не можах да разбера, ако има запознат по въпроса да каже.

Публикувано

И аз исках да си я сменя, но ми казаха същото за промоцията. Иначе тя се състоеше в това, че ако заредиш за над 30 лв си теглиш талонче, на което изтъркваш едно поле и гледаш дали печелиш. :) Но аз не спечелих. :)

Публикувано

Доколкото разбрах за Великден ще има нова промоция, та тогава ще бъде ловът за карти smile117

Публикувано

Е тогава да спираме с карането и трупаме парички и на Великден яко зареждане, търкане на картончета и каране до ново зареждане - само да не вдигнат мизата на 40 или 50 лв на зареждане. :):):):):)

Публикувано

Лукойл отврища на удара!

Това е във връзка с обмяната на точки за отстъпки в Шел.

Отстъпките са същите.

Публикувано
Е тогава да спираме с карането и трупаме парички и на Великден яко зареждане, търкане на картончета и каране до ново зареждане - само да не вдигнат мизата на 40 или 50 лв на зареждане. :):):):):)

То пък нали е кой знае каква потресаваща отсъпка :lol: в лукойл квото съм търкал все нищо.....И между впрочем бензина им на моменти е доста кофти аз съм с Евро 4 на фабията и с катализатор а мирише та не се трае понякога, и други мои познати са го забелязали. Така че препочитам да сипя с левче по- скъпо, вместо с отстъпка и да си съсипвам колата, но надали ще имам тва щастие скоро по бг бензиностанциите

Публикувано

Не че карам много, ама ако не си взема пак карта на Лукойла ,минавам на OMV. И без това ми е още по- близо.

Публикувано

На мен па лани на Лукойло на 1-вйо килиметр на Магистралата за ПД ми дадоа талонец-фирмуляр напрао да се пишем и да ми пращат картата с далаверата, ма требеше да е да съм го пратил до 30.12..... И я съм го метнал талонеца у жабока на Бубето и съм го заборавил.....Още е там... И яс ся си сипвам на квит пАри ми кажот, ся за неколкостотин стотинки да се косим ли......

Публикувано

Начи да се не притисняям, че пишем така, нали е на кирилица? Или само модераторите ше го моат тва. :lol:

Публикувано

то па все едно мноо моат модераторите - пиши си

Публикувано
Начи да се не притисняям, че пишем така, нали е на кирилица? Или само модераторите ше го моат тва. :lol:

Веднага улазай тука smile092 http://www.severozapad.org/forum/

Публикувано
И яс ся си сипвам на квит пАри ми кажот, ся за неколкостотин стотинки да се косим ли......

Аз им се радвам на прИмоцията, и без това продават най-читавата нафта сред всички боклуци в България. На 40 литра ти подаряват литър отгоре. Като налея 2 пъти в месеца - те ти 2 литра аванта. А с 2 литра отивам и се връщам от работа, така че получавам безплатно гориво за 1 ден.

Аз си "купих" карта за отстъпки - даваха я ако си направиш ГО в Лукойл до Нова година. Старата карта, която изтича март, я подарих на роднина, ама ще трябва да му търся нова.

Публикувано

Аз пък вчера минах през един Лукойл да напълна тубичка бензин (за една шкодичка) и докато си плащах ми ръганаха заявление в което да си дам данните и адреса на който да си получа картата с отстъпка smile049 Незнам дали навсякъде дават такива, на мен ми се случи на Лукойла-а на Шипченски Проход, до Червено знаме...

Публикувано
Аз пък вчера минах през един Лукойл да напълна тубичка бензин (за една шкодичка) и докато си плащах ми ръганаха заявление в което да си дам данните и адреса на който да си получа картата с отстъпка smile049 Незнам дали навсякъде дават такива, на мен ми се случи на Лукойла-а на Шипченски Проход, до Червено знаме...

Аз така вече месец и половина си чакам мойта карта ...

Публикувано

Аз така вече месец и половина си чакам мойта карта ...

Казаха че за около месец ще дойде... ти проверяваш ли си пощенската кутия smile048

Публикувано

И на мен тази събота (13.02.2010) на Лукойл преди Люлинския тунел ми дадоха бланка за нова карта. :)

Публикувано

До "ВСИЧКИ" - Нещо много странно става в "Лук Ойл" с тези карти за отстъпки, промоции и цени на горивата. Зареждам само (добре де, в 95% от случайте) в "Лук Ойл"-а, до Люлин-ския тунел. Та.. един ден заредих с 11 стотинки отстъпка, без да използвам картата за намаление, която имам. След няколко дни пак зареждам - малко над 5% беше отстъпката, но с карта. Днес заредих - само 5ст. на литър. Не знам какво става. А за новите карти за отстъпка - средата на Декември 2009 си спечелих формуляр за издаване на нова такава. После пък ми предложиха - без да търкам талонче. Вече 2 месеца ще станат, още не са дошли :(

Публикувано

Е сигурно към края на март ще ги изпратят като изтече срока на другите, макар че всичко това ми се струва доста излишно. Защо просто не им удължават срока и например при достигане на дадено количество гориво за даден период да се увеличава отстъпката? Някои от нещата в искането за нова карта ми се сториха странни - "коя година е произведена колата" или "по колко литра на седмица зареждате" - може и някаква анкета да си правят.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.