Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

До "johnnie213" - Сега ако кажеш, че си отговорил правилно на тези въпроси, ще ме съсипеш?

Публикувано

Здравейте, колеги да питам тука нещо за лукойл, случайно някой да е зареждал на лукойла след лъвов мост /до бърза помощ/ и да е забелязал нещо странно?

Днес сипахме 32 литра за изминати 300 км, невъзможно ми изглежда, разхода излиза 10,5л градско :-k 1.4 ТDI e шкодичката, според мене направиха някаква шмекерия, но за жалост късно се загледах в бележката smile150

Публикувано
Здравейте, колеги да питам тука нещо за лукойл, случайно някой да е зареждал на лукойла след лъвов мост /до бърза помощ/ и да е забелязал нещо странно?

Днес сипахме 32 литра за изминати 300 км, невъзможно ми изглежда, разхода излиза 10,5л градско :-k 1.4 ТDI e шкодичката, според мене направиха някаква шмекерия, но за жалост късно се загледах в бележката smile150

Няма да зареждам там....

Публикувано

BlackSpot, да не си сложил за 32лв,не 32 литра-много са 10,5 на 100 за този мотор..... :?

Публикувано

не, това казвам че не разхода ме съмнява а самата бензиностанция :smt034

така че си имайте едно на ум за нея

Публикувано

Аз си зареждам сравнително често и винаги от напълно празен резервоар до горе.Не ми е направило впечатление да има някаква гъба !

• 1 месец по-късно...
Публикувано

От няколко дни гледам, че на сайта на Лукойл тече следния надпис:

"От 29 март до 30 април - замяна на карти "Пълен напред!" директно на обектите! "

Честито!!!

Публикувано

Да, така ще е. Зареждаш, връщаш старата карта и ти дават нова. Казаха ми, че са опитали попощата, но незнайно защо не се било получило:)

Публикувано

Аз получих по пощата преди известно време след като си попълних формулярче около новогодишните празници. Новата е червена с черно и е валидна до 2013. Ползвам си я, щото 2.28 smile048

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.