Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Eeee супер, има място и за картофи и за цимент и вар и за гипс и пЕсак и за всичко (и за труп има :mrgreen: )

Публикувано

smile091

Макс, за цяла 120ка има място... ама в насипно състояние :mrgreen:

Публикувано

никой нормален няма да си насипе 120 ката за да я сложи в тая катафалка, това е обида към спортния автомобил

Публикувано

Не ми допада.Аз съм почитател на хубавите комбита,но това е като изобретение на Франкенщайн.

Ами сапунерката на Астон Мартин.... ](*,)

http://clubs1.bg/novina.php?n=13137

Публикувано

И аз карам комби, ама чак на двуврат автобус да се кача.... smile091

Публикувано
двуврат автобус.... smile091

[-X [-X [-X - пазарска кошница, :mrgreen: автобусите от този тип са поне с три пъти повече седалки, а тука сложили две читави и две за парлама само. :D

П.С. Бе има нещо хубаво в тва Бентли - подсеща: :mrgreen: докат гледах снимката със свалените задни облегалки, погледа ми попадна на капаците под отворите в края на багажника....и се усетих, че вчера не съм извадил от Октавията пликовете със здравец и рози, дето тъщата ги даде на жена ми за тукашната градинка. Наврях ги зад капака отдясно, че отидохме на ПД с празна кола, па дъртите оттам ни изпратиха към СФ заредени като.......... :mrgreen: Та добре, че се загледах у капаците на Бентлито, та да се подсетя за мойте и кво има зад тях.

Публикувано

винаги съм бил страстен фен на колите тип Shooting Brake и като такъв не мога да скрия колко много ме кефи това бентли....

колкото до астъна..... бонд надали ще иска да се качи в него в следващата серия :-k

Публикувано

Това е най-смисленото Бентли изобщо smile004

Двувратите комбита са си сила smile048

Публикувано

Да чакаме скоро баничарка значи smile048

Публикувано

Всичко е тръгнало оттук: 001576335.jpg

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Все още идеята за двуврато Бентли не е отхвърлена напълно: http://clubs1.bg/novina.php?n=14769

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.