Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Гледам че пак има колеги желаещи да се съберем, такаче предлагам за дата 21 март, мисля че няма никакви празници тогава, ако някои има друго предложение нека пише, и ако може пак напишете кои ще идва че да знам кои е прочел темата и кои не е че да му се обадя да го потсетя за срещата. :D:D:D

Поздрави на всички.

Публикувано

Ще присъствам! :smt017

Публикувано

Забравих да почсня срещата е както обикновенно 14:00 на входа на стадион 9ти Септември, ако няма други предложения де.

Публикувано

Тъй, като съм много отскоро в този форум, и нямам право на глас и да налагам мнение, но ще ви споделя нещо. На 20-ти може би ще съм в Стара загора заради един Супърб, а на 21-ви имам среща с фен клуба на ТГ, евентуално няма да мога да присъствам на срещана на 21 :( за огромно мое съжаление...

Пак казвам, не налагам мнението си, обаче няма ли да е хубаво на 14-ти, Неделя, след края на Формула 1 да се съберем някъде, тъкмо ще има емоции :)

Публикувано

И на мен 14ти ми допада повече /по-скоро е а и вече си имам клубен стикер на стъклото,та мога да се представя най-накрая пред останалите колеги/.

Естествено ако за 21 има повече "ЗА" , тогава да е.

Ще направя всичко възможно да съм там,само дайте час че това с формулата не го разбрах. :-k

Публикувано

На 14 незнам дали ще се класирам,но на 21 съм на линия.Ако все пак решите на 14 ще звънна на Даниел като си свърша работата да разбера каде сте седнали. :smt017

Публикувано

Последно кога ще е ?

Днес след формулата или пък на 21-ви. Кажете да знам, че идвам от далече :)

Публикувано
Последно кога ще е ?

Днес след формулата или пък на 21-ви. Кажете да знам, че идвам от далече :)

....Последно, както е заглавието на темата. smile049

Публикувано

аз също съм от скоро във форума и не сам присъствал на такива мероприятия

кажете точен час и дата и ще присъствам smile092

Публикувано
аз също съм от скоро във форума и не сам присъствал на такива мероприятия

кажете точен час и дата и ще присъствам smile092

То си пише 21.03 неделя 14:00

Публикувано

Някои от софия ще ходи ли че имам едно огледалце за mecho_klecho

Публикувано

Сашко, на мен ми се очертава ходене до ПД за Цветница, още не е много сигурно, но ако стане, то май е по-идната неделя (28.03), и ако дотогава никой не е отишъл, ще го взема огледалцето и ще го предам на Дани.

Публикувано

Гледаме си колите и им се радваме. :D

И после на кафе или кръчма.

Публикувано

звучи добре такмо може да пораспитам за някои неща

Публикувано

И аз ще идвам, но на следващата чак :(

искам да си поговорим за Шкоди и да хапнем и пийне мна кръчма

а и каква шкода съм ви приготвил .. :P

Публикувано

Ако не успея да дойда на 21-ви, ще гледам на следващата да присъствам. smile159

Публикувано

И аз,и аз,а най-вероятно и дебелия ще дойде...

П.П. Настасе,ще докараш ли МБ-ека!?

Публикувано

Ще решим на място. Що смяташ да ни посетиш ли. :D

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На 25.04.10 ще се събираме ли?да знам как да се организирам да не пропусна някое кебапче.

Публикувано
На 25.04.10 ще се събираме ли?да знам как да се организирам да не пропусна някое кебапче.

Ми ще видим дали на 25ти или на 02.05 да се организираме преди събора последно и да се доразберем кои какво ще носи.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.