Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

бройте ме и мен,а за догодина предлагам таксата да е по-голяма,например 30лв.или колкото е необходимо и да не се изпада в подобна ситуация отново.

• Отговори 53
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Skoda_Estelle

12

• Хашек

5

• Mishelle

4

• РусенскоВарено

2

Най-много писали в темата

Публикувано
Ако работи вече опцията за анкети във форума ще помогне по-лесно да се преброим :idea:

Аз ще преброя гласовете, не мисля, че ще бъде сложно...

Публикувано

Ако догодина се получат нещата и имаме 2-3спонсора с 1 основен, може и въобще да няма такса.

Ще се разбере в началото на 2011 :) , а може и по-рано!

Публикувано

Доста по-рано ще е smile056

Публикувано

+1

Публикувано

Наистина не трябва тези ,които са вложили най-много труд , нерви и финансови средва да са на минус след мероприятието на което всички се кефихме максимално.

Бройте и мен в групата!

Публикувано

Искате IBAN, ето ви IBAN! Заемам се със задачата лично.Да видя колко хора ще се съберат или сме силни само на приказки...

IBAN: ...

BIC: ...

От мен към сметката има 20лв, за начало. Мисля да не информирам за всяка транзакция. Хората ще си знаят сами за себе си. Но ако някой държи да се отбележи, може да го направи след моя пост!

Поздрави smile056

Публикувано

BIC-чето предполагам е: FINVBGSF

Сумата на 20 лв. ли я фиксираме?

Публикувано

Всеки да реши за себе си! Мисля че и два лева да са, пак ще е добре! Не смятам че е нужно да се определя точна сума!

П.П

12.05.2010 в 14:40

Първа вноска по сметката- 20лв

ОБЩО: 45лв

Публикувано

Митак, иска ми име на получателя(през еpay)

теб ли да пиша или Мирослав ?? ако това има значение, но май е задължително поле

Публикувано

Банковата сметка е моя. Пиши моето име.

Забравих да пиша че тези 5лв ги слагам, защото нощите ползвахме ток от манастира за осветление на шатрата ни + разни консуматори!

Публикувано

Митаче , кеш брой и на ръка вземаш ли ?

Щото ми е по - лесно в неделя да ти ги дам отколкото да се редя на опашки с всички бабички и мангали на дотаций .

Публикувано

Ууууу, Митаче, жив и здрав да си smile126 - ПИБ имат клон на 150 метра от нас, нема да бием мноо път. :mrgreen:

Публикувано
Митаче , кеш брой и на ръка вземаш ли ?

Щото ми е по - лесно в неделя да ти ги дам отколкото да се редя на опашки с всички бабички и мангали на дотаций .

Да, ако може и аз бих ти ги дал в неделя пред НИМ на ръка.

Публикувано

Ама сте и инати, да му се не види! Казах ви - не си правете труда, няма страшно - догодина събор пак ще има :lol:

Публикувано

Може и на ръка! Ще гледам да съм на НИМ!

12.05.2010 в 16:22

Втора вноска по сметката- 20лв

ОБЩО: 65лв

Миро, споко!

Евалата на отзовалите се ! smile126

Публикувано
Банковата сметка е моя. Пиши моето име...

Името ти е?! Димитър ...?

Публикувано

:smt017

Димитър Загоров

Публикувано

В неделя на срещата във Варна ще се събират 20 тачките.Ако Миро не дойде ,аз ще ги събера и ще му ги занеса.А може и някой друг...

Публикувано

13.05.2010 в 10:54

Трета вноска по сметката- 20лв

ОБЩО: 85лв

Името не е нужно.

Сами, като ги събереш пиши тук и да ги съберем с общите! Същото ще направя с получените пари от нашата среща!

Поздрави

Публикувано

13.05.2010 в 14:12

Вноска по сметката- 35лв

ОБЩО: 120лв

Евалата! smile126

Публикувано

Не е истина:

13.05.2010 в 15:54

Вноска по сметката- 20лв

13.05.2010 в 15:54

Вноска по сметката- 20лв

13.05.2010 в 15:55

Вноска по сметката- 25лв

13.05.2010 в 15:55

Вноска по сметката- 20лв

ОБЩО: 205лв

Публикувано

13.05.2010 в 16:13

Вноска по сметката- 18лв

ОБЩО: 223лв

Публикувано

В понеделник още.

Публикувано

Адашче, и от мен трябва да има нещо, макар и по-скромно понеже сметката ми престанаха да я зареждат... ама това е друга тема.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.