Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

От малък имам влечене към водата и покрай баща ми се гмуркам(с шнорхел). Много ме влече този спорт и съм решил да изкарам курсове за водолаз. Най-много се запалих, когато едно лято с компанията се гмуркахме покрай потопени кораби. Абе друг свят е там!

Има ли тук запалени като мен?

Публикувано

Аз....... ама под душа!

Публикувано

Мишка водолаз до сега не бях виждал! :mrgreen:

Публикувано

Откъм курсове нямаш грижи. Имам нужния човек.

Публикувано

И аз се гмуркам, ама с харпуна. Няма по як риболов от този !!!! Но само с плавници и шнорхел, абсолютен аматьор съм.

Публикувано
От малък имам влечене към водата и покрай баща ми се гмуркам(с шнорхел). Много ме влече този спорт и съм решил да изкарам курсове за водолаз. Най-много се запалих, когато едно лято с компанията се гмуркахме покрай потопени кораби. Абе друг свят е там!

Има ли тук запалени като мен?

Здравей, за гмуркане лично аз ти препоръчвам да минеш първо през курс - пади или някакъв друг. Цените са около 300лв. Но отиди в началото или края на сезона. Първо ще е по-евтино, водата е по-чиста/бистра и най-накрая няма туристи :)

Аз лично съм бил на времето на курс при военните в Отманли.

Екипировка е добре да си вземеш под наем или от курса. Но неопрен те съветвам да си купиш личен (нещо от 5мм)“ Винаги ще ти свърши работа а тези под наем.... как да ти кажа... Ти долно бельо би ли взел под наем?

Поздрави. smile159

Публикувано

Неопрен, тежести, плавници, очила и шнорхел си имам \:D/ . Останалото наистина ще е под наем.

Ванка, давай да задвижим нещата! Да ти се обадя?

От едно място ми искаха 250евро :? Не ми е нужен сертификат, а просто знания...

Тази съб. и нед ще ходя да се гмуркам с приятел. Ако има желаещи да пишат :smt033 Идеата е да разгледаме един потопен параход или поне което е останало от него!

Поздрави

Публикувано

Миналите две седмици бях на почивка в с.Тюленово между Шабла и Камен бряг.Там организираха водолазни курсове,има много потънали военни кораби и красиви пещери.Казват ,че там е рай за водолазите по Черноморието и хората от курсовете бяха много доволни.

Публикувано
Неопрен, тежести, плавници, очила и шнорхел си имам \:D/ . Останалото наистина ще е под наем.

Ванка, давай да задвижим нещата! Да ти се обадя?

От едно място ми искаха 250евро :? Не ми е нужен сертификат, а просто знания...

Тази съб. и нед ще ходя да се гмуркам с приятел. Ако има желаещи да пишат :smt033 Идеата е да разгледаме един потопен параход или поне което е останало от него!

Поздрави

Нямаш грижи. Какви са тия евра / продават оборудването ли / Днес имаше обучение на буните. Само казвай и те водя. Мои хора са.

Публикувано

Ок, супер! Ще се чуем като съм в готовност \:D/

Публикувано

И аз се гмуркам, така че някой ден може да организираме някое мероприятие.

Може би ще се възползвам от предложението ти Ванка за човека с курсовете, когато съм на линия. Повечко знания никога не са излишни!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.