Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Помощ за избор на телефон!

dude_BG

Recommended Posts

Здравейте колеги! Трябва да си купувам телефон, но напоследък не съм се интересувал много - много и не съм в час със новите телефони. За сега съм се спрял на Nokia X6 и Sony Ericsson Vivaz. Предлагат ми ги на горе-долу същата цена, гледах им сравнения, но нямам информация от хора, които са ги ползвали и имат реални впечатления. Ако може да ми помогнете с малко "за" и "против" за двата телефона?

EDIT: В надпреварата се включва и HTC Legend.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво ще правиш с телефона ,но HTC отпада.Според мен вземи Vivaz и забравяш за фото-апарат или камера. Таке,че Vivaz smile092

1.Vivaz

2.Nokia X6

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво ще правиш с телефона ,но HTC otpada.Според мен вземи Vivaz i забравяш за фото-апарат или камера. Таке,че Vivaz smile092

1.Vivaz

2.Nokia X6

+1, като аз бих взел легендата. За момента моят таргет е HTC Desire - към 800лв е той... Но определено сони ериксона е много по-издръжлив от нокиата в днешни дни. Аз в момента съм със Sony Ericsson P1i и много зор е видял, работи на поразия - 2 годишен е...

Нокиата на брат ми е на 2 години и тя, но е очукана и не се чува нищо по нея... Много е тиха... На мен не ми харесва - 3250 мисля, че е неговата.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нокиа е по-добрата марка с по-добро меню, подобро качество, много стилен и удобен за работа. Аз имам Х6 и нямам оплаквания. Ериксона е с по-дбори параметри /на камерата/ не съм го пробвал на живо, но до момента не съм срещал Ериксон който да се доближи до Нокиа. Моето мнение е, че от ползване на Ериксон може да се появи леко затъпяване. smile056 Най-изпипания и приятен за ползване телефон е I-PHONE...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

I-Phone го няма в тънкажните оферти... Не ми се изсипва една чанта пари за телефон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето мнение е, че от ползване на Ериксон може да се появи леко затъпяване.

Така си е .. , толкова съм свикнал на менютата, че като взема на жената Нокията и се изумявам, че заключването става с Goto->Lock. И през ум не ми е минавало, че "Заключване" може да е място на което да отиде чвек smile004

Нокиа е по-добрата марка с по-добро меню, подобро качество

Не може да говорим за качество - всички телефони са Made in China - няма нокия , няма СЕ, със Ериксон съм още преди да се обединят и определено старите им апарати са железни. Още имам R520 - ще станат 10г скоро - и нищо му няма , дадох го на майка ми, има си блутут, има си перфектен звук, батерията му държи по 5 дена минимум. А моя G700 в момента, уж нов, симбиан, а пък от като го отворих вътре - пластмасария ама от най-тъпата, на колегата ми Нокиата -същата история - изтърка й се панела за има няма 2 месеца.. Изобщо - новите телефони са големи боклуци, както и новите коли. Така че - моя съвет е вземи по-евтиния - така или иначе след година-две пак ще трябва да сменяш :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На въпросната Нокия менюто е нетипично френдли (за нокия). Казвам го защото до преди година бях със СЕ - много добро меню, здрав телефон.

В същност Х6 си е 5800 с нова кутия, по-добра камера и преборени бъгове. До колко са преборени не знам, защото съм с 5800, от който съм общо взето доволен, а и Гармина върви добре (при намалена детайлност на картата).

Айфон (и Айпод) наистина има най-добрия тъч скрийн.В ибей се намират Айфони за около 500 лв с доставката. В Айфон форума, обаче, има много оплаквания и общо взето туй чудо бъгне ли се - оправяне няма. Смяна на батерията се извършва само от специалист и изобщо да отвориш айфон си е цяла наука. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 глас за НТС. Ползвам Windows Mobile базиран от едно известно време и съм меко казано доволен. Ползвайки Widows в къщи и на работата - буквално си нося офиса в мен. Приложенията са милиони и синхронизиране на данни с компа стават за секунди.

Нокия съм ползвал по-стари модели. Symbian също е много Юзър френдли ОС. Андроида все още не ми е познат като ОС. От iPhone не съм доволен. Или трябва да си купиш Never Locked за да знаеш, че можеш да правиш каквото си искаш с него (ама не баш) или ако си купиш отключен (Jail Breaked) задължително трябва да му изключиш ъпдейтите, а и тогава може да те изненада с някой бъг, в следствие на некачествено отключване или стара версия на софтуера. Вярно е, че има също милиони приложения и е невероятно бърз, но аз си искам кат си закача телефона на компа да си копирам без усложнения мейлите или клипчетата на компа а от компа да си кача какво ми текне без да се притеснявам, че ше затрия другото, което не съм маркирал за синхронизиране.

Освен това твърдо съм на мнение (даже съм убеден след 2 годишно наблюдение над 3 различни модела), че НТСтата са много сериозни машинки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.