Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Автомобилът се намира от доста време на ъгъла на улиците Найчо Цанов и Атанас Хранов в кв. Илинден в София. Счупени са задното и двете леви стъкла. Номерът мога да го напиша утре, че не го запомних, но има 3 и 2 в него, софийска регистрация. Реших да пиша тук, все пак сме колеги (от ФВ клуб съм) и трябва да си помагаме, някой може да си търси колицата.

Публикувано

Звънни в полицията, че така написано тук (достъпно е за всеки) скоро може и да не е там. Аз така "спасих" пък един сив Г4, който стоеше на паркинга пред нашия блок. :mrgreen: Верно е, че аз звъннах на полицията, щото киснеше сума ти време и пречеше на паркинга (пък не беше от познатите коли) - ама - бинго. Оказа се краден.

Публикувано

Ами то аз ще звънна, ама нали се сещаш, че ако първо полицията я намери и я изземе като крадена, после връщането ѝ на собственика си е цяло приключение.

Днес записах номера С 03 26 **.

Публикувано

Звъни в полицията, не се колебай - най-малкото собственика и ще бъде уведомен къде му е колата и че е намерена. По-добре ли е да дойдат апашите, да я разкостят или откарат и повече да не се види и чуе?

Публикувано

имай впредвид че може и номерата да са крадени и поставени на нея,и колата да не е от софия.

Публикувано

Звънях в полицият - не ги била интересувала тази кола. :evil:

Все тая, дано някой, който се интересува от този автомобил да прочете това.

Публикувано

хаха, това като случая с една позната която я бият в морската във варна, тя звъни на милицията да се оплаче и милиционерчето и заявява че му било горещо сега и не му се занимава с простотии такива и и затваря телефона...

Баси колко е яко да живеем в България :smt032 :smt017

Публикувано

Ми не, че защитавам полицията, ама може да се окаже, че наистина не ги интересува тази кола. Например ако са я проверили вече и не е обявена за крадена. Имал съм подобен случай, собственика я зарязал там, не му пука за нея.... :-k Колата отворена, със счупен джам, пълни се с вода..... Хора има всякакви.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.