Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Да си спомним за Дидко

PVV

Recommended Posts

Колеги , днес се навършва една година откакто ни напусна завинаги нашия уважаван от всички голям шкодаджия и реставратор Диан Станев. Тези които го познаваха знаят,че той имаше неистовото желание да работи и възстановява колите си.Правеше го с любов и помагаше на другите безрезервно. Напусна ни твърде млад и без да успее да завърши някои от проектите си. Радваше се от сърце на Октавията ,която реставрира и представи на събора миналата година . Не можа да и се наслаждава много за съжаление. Дидко, не знам дали ни гледаш отгоре , но ти обещаваме да не те забравим и да се грижим за Октавията. Поне аз го чувствам като задължение и доколкото мога ще направя така ,че много хора да се радват на творението ти.

Почивай в мир !

post-2096-138453249892_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен човек беше. Царство му небесно, нека почива в мир.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Светла му памет на Дидко,завинаги ще го запомним като един ведър и лъчезарен човек безрезервно отдаден на любимата ни марка.Завинаги ще остане в сърцата ни а неговото творение Елишка продължава да е сред нас и да ни радва.Почивай в мир,Дидко!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мир на праха му!

Той безусловно си беше добър човек и съм сигурен, че гледайки отгоре, е спокоен поне за колата си, която продължава да бъде подържана, да радва ценителите, да взима участия - точно както Дидо би желал, точно както той самият правеше.

Почивай в мир Дидо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.