Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Понеже цял месец хайманосвам по морето почивните дни, а Боян оправя хладилници, телевизори и компютри от токовия удар по вина на ЕОН, решихме ,че най-накрая трябва да се съберем и да направим барбекю в Пчелина. Обадихме се и на други хорица яздещи шкоди и който доде -доде. Ще си хапнем и пийнем и ще отбележим закриването на летния сезон. Все пак повод трябва да има. Та който е айляк и желае да заповяда.

Ако има въпроси дерзайте на лични за доуточнения.

smile159

Публикувано

оф искам да дойдам,ама чак на 12 октомври ми връщат книжката ](*,)

Публикувано

Така е, постоянно като разхождаш мацките из Бургас и като претоварваш колата..... точките един ден свършват! :smt030

Публикувано

Аз дори да не свърша с ремонта съм на линия.Ама давайте и съседните региони smile027 Ще ви посрещнем както подобава.Заповядайте

smile152

Публикувано

Е аз правих планове да дойда,но проблемите ми се редят един след друг...........ремонти в къщи,колата и тя сдаде багажа вчера,а и 90% в събота пак ще заминавам към Холандия.

А толкова ми се искаше да се видим! ](*,)

Публикувано

От мен x2, стига времето да даде.

Публикувано

Нали не си забравихте фотоапаратите smile021

Щото аз чакам снимки........на кИфтета и скари да сравнявам , софииската или разградската скара е номер 1 smile027

Публикувано

Цецо,леко се поиздънихме.В неделя сутринта тъкмо оправяхме организацията и.. се оказа,че никой няма да дойде от колегите.На всичкото отгоре жените се бяха разлютили нещо и категорично отказаха да споделят нашите Шкодаджийски мераци.Чудейки се какво да правим,с Пламен предприехме простичък,но както се оказа по-късно успешен тактически ход.

Отправихме предложение на булките да ги умилостивим със шопинг терапия до Метро Русе и те естествено приеха.Палнахме Супърба и газ за Русе.Там госпожите се развихриха и успешно се прибрахме към 19 часа.Разтоварваме торбите пред нас ииииииии изненада!Изникна предложение да направим срещата у нас под шатрата/само не си мисли,че ние с Пламен имахме някакъв пръст в тази работа/.И се почнаха едни скари и салати,ама забравихме да снимаме. По-точно има три снимки,ама Пламен ще ги пусне,че мен ме е срам smile027

Публикувано

Браво. smile126 Ей тва са мъже - евала - хем жените излъгали, хем все пак среща и скара заформили. :smt017 Чакам снимките.

Публикувано

Ей не пишете такива работи в форума ,че и жените ни го четът.Такива идей........аааааа ще се караме! :smt0344

Че във Варна има 4 МОЛ-а ,къде ще му излезе края smile011

Публикувано

Вий се бъзикате , ама на нас с Боби скарата ни излезе доста солено. Никакви таквиз мероприятия повече , че ще се разоря. Аз също няма се срамувам със снимките дет се е опитвал да прави Боян. Абе неделята си беше провал от всякъде. Само дето свърши добре, с доста унищожени мръвки и бира. Пускам само най -добрата снимка. ( другия път Боби те ще си ги пускаш и червиш).Тук фотографина е на 2х2 л бира и си му личи-хич не ме е фокусирал. :mrgreen:

post-2096-138453250877_thumb.jpg

Публикувано
Вий се бъзикате , ама на нас с Боби скарата ни излезе доста солено. Никакви таквиз мероприятия повече , че ще се разоря. Аз също няма се срамувам със снимките дет се е опитвал да прави Боян. Абе неделята си беше провал от всякъде. Само дето свърши добре, с доста унищожени мръвки и бира. Пускам само най -добрата снимка. ( другия път Боби те ще си ги пускаш и червиш).Тук фотографина е на 2х2 л бира и си му личи-хич не ме е фокусирал. :mrgreen:

Само не разбрах къде е снимката............ smile049

Публикувано

Извинявам се ама нещо късно идват снимките при мене smile091

Публикувано

Тои,фотографа,не че не те е фокусирал,а направо си те вижда двоен smile091 smile091 smile091

Публикувано

Абе, ако се вгледаш е троен, ама нейсе!!!!

Публикувано

Е , то винаги ще има недоволни.Не стига,че ви пускаме най-хубавата снимка пък и претенции има smile091 Ако има конкурс за най-калпава снимка,ще се явя с другата и да видим как ще ме стигнете!Ама апарата е качествен-снимал е през окото ми smile150 smile027

Публикувано

Винаги съм се чудила как изглеждат околните, ако си поел 2х2 л. бира. Не било чак толкова зле. Дори можеш да разпознаеш жените от мъжете, което е голям плюс.

Момчета, за следващото барбекю го дайте по-сериозно. Тъкмо си мислех, че ще ни засенчите сбирката от Бонсови, пък то какво се оказало... :?

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.