Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Това е. Отваря си се линка нормално, вашто телевизор нещо на интересно се прави. :mrgreen: Ако понанатъка няма други предложения за кръчма в ПД, май няма да е зле някой да се разходи до там за резервацийка другата седмица към сряда - четвъртък.

• Отговори 149
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Green_Witch

31

• joro-120L

14

• РусенскоВарено

11

• Peter_B

8

Най-много писали в темата

Публикувано

Ице, мястото изглежда доста добро. Утре, ако няма несъгласни, ще затвърдя и датата 09.10.2010 г. . После ще е добре да се преброим като глави и автомобили, за да може домакините да направят адекватна резервация. :D

Публикувано

Над Първенец ще е страхотно да се съберем. Ще си направим много яка колона до там - като на събор smile092

Поемам ангажимента за резервацията. Чакам на степенка за потвърждаването на мястото и броя на софийската делегация, и паля гуми натам smile048

Публикувано
Над Първенец ще е страхотно да се съберем. Ще си направим много яка колона до там - като на събор smile092

Поемам ангажимента за резервацията. Чакам на степенка за потвърждаването на мястото и броя на софийската делегация, и паля гуми натам smile048

Браво Пешо!

Те така се върши работа - рече и отсече! :smt017

Ще отидем заедно, само Динка да свирне! ;)

Публикувано

Ще отидем заедно, само Динка да свирне! ;)

:smt017

Публикувано

Дали да не взема и аз да Ви посетя? :-k

Публикувано

Здравейте колеги ,

Бройте ме и мен с жената за атаката към ПлъвдивЪ smile117

Ако някой няма превоз , а иска да ходи има две места при мен и цял багажник в комбито.

Само ще помоля да вземете някое стикерче , че си нямам.Предишния път на НИМ си тръгнах по - набързо и не се запознах с почти никои от Вас. smile049

Сега ще се поправя.

Публикувано

Пешо, ако за резервацията искат кинти или тряа друга помощ, звънкай (0878142905).

Публикувано
Пешо, ако за резервацията искат кинти или тряа друга помощ, звънкай (0878142905).

:smt017

Публикувано

Хайде, време е да обявим и официално датата, за която всички се съгласихме гласно и негласно.

Последно - остава 09.10.2010г. , събота Мястото на срещата в София и това в Пловдив вече са обявени в първия пост. Започва броенето на хора и автомобили.

В Маргарита ще сме трима. Аз, Младежа и Джо.Повече не смея да товаря бабата, че да не вземе да й стане нещо по път.

Всеки, който е сигурен, че ще ходи в Пловдив на уречените място и дата (може и да не е от София, но да има желание да се включи) - нека напише тук дали ще пътува сам или с други хора. И ако пътува с още хора - нека напише бройката, за да може момчетата в Пловдив да знаят колко места да запазят в хубавото ресторантче.

Благодаря ви предварително.

Публикувано
...Всеки, който е сигурен, че ще ходи в Пловдив на уречените място и дата (може и да не е от София, но да има желание да се включи) - нека напише тук дали ще пътува сам или с други хора. И ако пътува с още хора - нека напише бройката, за да може момчетата в Пловдив да знаят колко места да запазят в хубавото ресторантче.

Благодаря ви предварително.

Само едно допълнение към поста на Динка:

Същото се отнася и за Пловдивската група! - Колеги, моля пишете тук кой ще идва.

Срок за записване - до 17:00ч. на 07.10. На същия ден, отиваме с Пешо за резервацията.

Поздрави.

Публикувано

Ето и участниците до момента. Списъкът ще бъде актуализиран.

1 Green Witch +1

2 joeless

3 tedystar +1

4 dude BG

5 mecho klecho

6 Peter B

7 joro-120L

8 sharp789 +1

9 chavdarlk +3

10 ID A

11 C2H5ON +1

12 ogy76

13 Mirolo

14 brain

15 pow +2

16 maxrpm +1

17 anastas

18 penaowner

19 СТРАННИК +1

.........................

Публикувано

Пишете и нас двамата с жената. smile027

Публикувано

Ние сме 2+2 :D

Публикувано

Аз много се извинявам, но в последния момент ще заявя присъствие и бройка smile049 :oops:.

Публикувано

И аз :mrgreen:

EDIT: Засега само аз

Публикувано

Ние сме си пакетно 2 броя - Антонио и баща му. Успях да си разместя смените на Петрола та в събота ще се присъединя. А днес на НИМ не е лошо да се доуговорим.

Публикувано

А да станем 4бр желание имаш ли?

Публикувано

Ако не ми мине котка път и аз ще дойда :-k

А остава ли събирането пред стадиона?

Публикувано

Пишете и мен!

Публикувано

и аз съм навит. но както каза Гогата, ще потвърдя в края на работната седмица :oops:

Публикувано

Момчета ще Ви очакваме, а от мен ще има VAG-COM за всеки желаещ.

Публикувано

Аз ей ся се прибрах от Пловдив, след тридневен гроздобер, пишете ни и нас 3-ма, другата седмица пак гроздобер ме чака, ма след срещата. :mrgreen:

Публикувано
Аз ей ся се прибрах от Пловдив, след тридневен гроздобер, пишете ни и нас 3-ма, другата седмица пак гроздобер ме чака, ма след срещата. :mrgreen:

Ице, с таз среща май ще закъснееш за гроздобера! :lol:

..... или може и в неделя. ;)

Записан си!

Публикувано

Жорка, до 15:00 ч. най-късно до 16:00, съм с групата, после газ до Брестник и може да дойдеш да гледаш как три огромни реда червено винено грозде падат за няма и час. :mrgreen:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.