Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Яз бих взел ДСГ, само с мокри съединители.

Публикувано (Редактирано)

"Последната бройка от Мототехника!" :threaten:

А тарелката с малинки , дали върви с колата ? Като изключим че е "постна на копеле" както казва малкия, ако върви с малинките, веднага я вземам.

Редактирано от maxrpm
  • 2 месеци по-късно...
Публикувано

http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/55346-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F-vrs/

Не съм запознат с пазара, но 4 годишна октавия за 40 000лв при положение че нова рс-ка е 60 + една торба екстри без никакви отстъпки ми е малко смешно :) 

Бъркам ли се или чак толкова много държат цени тези шкоди? 

Публикувано

http://skodaclub.bg/forum/index.php?/topic/55346-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F-vrs/

Не съм запознат с пазара, но 4 годишна октавия за 40 000лв при положение че нова рс-ка е 60 + една торба екстри без никакви отстъпки ми е малко смешно :)

Бъркам ли се или чак толкова много държат цени тези шкоди? 

.... и аз вчера бях много изненадан като я видях тази обява, ама не е луд тоя с баницата. Даже отворих сайта на ЕураТек да видя нещо да не съм пропуснал - еми не. И според мен лично цената е много завишена.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

SNIMKA68038ad98aeb3a295ba6e0b0e7187c113f

Хахаха , щом е "в движение" я взимам утре ! Ама , ако не беше в движение, нямаше да я взема. :)

Редактирано от maxrpm
  • 1 месец по-късно...

Привет,

Снощи съвсем случайно попаднах на една интересна обява за Октавия 3 - изглежда е била полицейска кола в Италия:

https://www.cars.bg/offer/c2637117

Колата е 2.0 TDI и е обявена за около 10000 лв. без ДДС, което според мен е нереално ниско за годините ѝ (произведена ноември 2013) и пробега (250 000 км).

Изглежда интериорът е променен - липсва централната мултимедия и са добавени устройства за употреба в полицията. 

Интересно ми е да науча Вашето мнение за подобен тип кола - ползвана като служебна, при това полицейска, и то карана и обслужвана в Италия :) Вие бихте ли си купили такава, имайки предвид и изгодната цена?

Редактирано от ndandanov
Публикувано

Привет,

Снощи съвсем случайно попаднах на една интересна обява за Октавия 3 - изглежда е била полицейска кола в Италия:

https://www.cars.bg/offer/c2637117

Колата е 2.0 TDI и е обявена за около 10000 лв. без ДДС, което според мен е нереално ниско за годините ѝ (произведена ноември 2013) и пробега (250 000 км).

Изглежда интериорът е променен - липсва централната мултимедия и са добавени устройства за употреба в полицията. 

Интересно ми е да науча Вашето мнение за подобен тип кола - ползвана като служебна, при това полицейска, и то карана и обслужвана в Италия :) Вие бихте ли си купили такава, имайки предвид и изгодната цена?

Колега ти сериозно ли? :nea:

И аз... Ти сериозно ли. :/ служебна, полицейска, Италия, “обслужвана в Италия“ - ще повърна, човек. :)

Редактирано от shaft
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Такова животно - няма. Някой се е престарал с описанието.

• 4 месеци по-късно...
Публикувано

Здравейте, Колеги, 

Някой разглеждал ли е този автомобил

Освен, че двигателят не е много мощен за това купе, доколко цената в обявата отговаря коректно на състоянието на автомобила? Интересно е, че през септември миналата година се е продавала на цена от 38800 лв.

Освен този автомобил не намерих да се продават много други Супърб 3 с бензинов двигател.

Благодаря Ви предварително!

Поздрави!

• 3 месеци по-късно...
Публикувано

Привет колеги!

Споделям информация за автомобил, който е огледан от двама човека /независимо един от друг/, тествана на ход, закачана за диагностика /рпверка на километри, състояние на дюзи, ДПФ и пр./ и всичко необходимо за ориентация за състоянието на автомобила и евентуална покупка. Същия бе набелязан за резервен вариант ако се окаже, че избраният от мен не отговаря на изискванията ми. Нямам нищо общо, нито познавам продавача. Идеята ми е да помогна на някой в търсене на такъв автомобил. Линк към обявата:

https://www.cars.bg/offer/c2999646Линк

Ако някой иска допълнителна информация да драсне едно ЛС.

Поздрави!

• 1 година по-късно...
Публикувано

Напълни ми душата този жълтур. Красота! 

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

https://auto.bazos.cz/inzerat/122309386/skoda-felicia-16-nadherny-stav-sberatelsky-kus-143000km.php

Интересно ми е дали са били внесени такива и в България - фелиция фейслифта с подгрев на предните седалки

Публикувано

Според мен е слаган допълнително от собственика, тъй като колата е с най - ниското ниво на оборудване. Не вярвам чеха да сложи подгрев на седалки , който не са плюш или сива кожа , като твойте...

Публикувано

Подгрева е към 300 лв при поръчка на нова кола. Разликата между нивата беше към 2000 лв тука.

Публикувано

нормално, всички продавани от тях коли са фирмени, не са с манипулиран пробег - видно е и от другите им обяви

Публикувано

Това е стария капак на мишо алкохола.

Публикувано

Странно как стария капак на мишо алкохола , кола която беше с 7 сини цвята и продаде на свой колега, навремето, се е озовал на черна кола в русе ?!?

Публикувано

И ти ся кво? Тамън я продаде и почна да гледаш обяви за нова фела а?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.