Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги и приятели, нека, всеки сподели, какъв му е късмета от питата на бъдни вечер?

Весело посрещане на светлия празник!!!

Публикувано

На мен ми се падна един КУ* ама нищичко нула! Но пък сега отивам да си седна и да се накюскам с винце!!! Весело на всички! smile159 smile027

Публикувано

В се още търсим парата smile049

Публикувано
На мен ми се падна един КУ* ама нищичко нула! Но пък сега отивам да си седна и да се накюскам с винце!!! Весело на всички! smile159 smile027

И на мен ми се падна smile045

Като старейшина разчупих питата и нарекох парчетата, но паричката остана в средата и не се падна на никой от семейството, но здраве да е! :D

Шампионе, внимавай с мезето за винцето! До полунощ се пости! :mrgreen:

Публикувано

Не се кахъри, на мен ми се падна нощна смяна тази вечер. smile049 Наздраве на всички пиещи, весел празник!

Публикувано

Паднаха ми се:

Годеж

Нов апартамент

Публикувано
Паднаха ми се:

Годеж

Нов апартамент

smile091 Е време ти е все пак.

И аз съм нощна смяна, ама шефа купи питка. Аз кат най-дърт я разчупих ама ми се падна кат на Жоро и бирения шампион. Утре ще видим другите колеги какво са изтеглили и последно ще проверим парчето за къщата (бензиностанцията).

Публикувано

joro-120L Старая се ноооо винцето е много благо! smile159 а за колегата, който е на работа не мога да кажа нищо друго освен, че е супер безумно да се работи на бъдни вечер! Шефа ти е престъпник!!!

Публикувано

Ебекта пардон, обекта е нон-стоп. Няма как. Все някой трябва да работи.

Публикувано
Паднаха ми се:

Годеж

Нов апартамент

Ися, много бързаш бе! Тези неща са за Нова година! Казва се Новогодишна баница с късмети! За Бъдни вечер е паричката.

Но лошо няма! Важното е късмет да има!

В Новогодишната вечер пак ще теглим късметчета, пък да видим. smile159

Публикувано

Аз с едно теглене уцелих парата, ама наща пита е модерна с 1 euro!

Наздраве smile027

Публикувано

На мене пак паричката избяга... Явно докато е колата на гърба - няма паричка :D Здравето ми се падна... Супер е и това!

Весела коледа!!!

Публикувано

Малко променихме традицията :)

За питка не остана време и затова "жената" приготви баничка :)

(Охххх, как се надумках)

Нов апартамент ми допада. Така де, стига съм живял на квартира.

На нова година, нови късмети!

Публикувано
Паднаха ми се:

Годеж

Нов апартамент

Точно квото трябва ти се е паднало,тя жената ти ги е наместила smile091

И ДА ПИЕШ СОК ОТ МОРКОВИ!!!!!!!!!!!!каза Жужи

Публикувано

Като извадих питката от фурната, забелязах, че парата се показва издайнически от върха и, та вече беше въпрос на наместване и наричане. :mrgreen: Седнахме на масата, разчупихме питката и се погрижихме парите да отидат при къщата (ресторанта в случая). :)

Публикувано
...Седнахме на масата, разчупихме питката и се погрижихме парите да отидат при къщата (ресторанта в случая). :)

Ееееее ха дано.

Публикувано

Снощи се събрахме на една маса с нашите и парата се оказа при мене. А при мене дойде последното, шесто парче, че нали съм най-малък :mrgreen:

Публикувано

Паричката ми се падна и на мен :)

Публикувано

повишение =D>

Публикувано

На мен от питата ми се падна парата,а от баницата любов и щастие точно като за мен :mrgreen:

Публикувано

Вие ся какво?Бързате да изпратите 2010 ли?Кви късмети на КОЛЕДА бре?!!! smile001

Публикувано
Вие ся какво?Бързате да изпратите 2010 ли?Кви късмети на КОЛЕДА бре?!!! smile001

Бате Валдо, взе ли парата? Пак скромничиш!?

Публикувано

Паричката ми се падна и учението ! :smt030

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.