Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Открих едно мнoго готино решение за BI-ксенон на автомобили които са с фарове Н4.

Ето как се получи при мен:

post-4130-138453272856_thumb.jpg.jpg]post-4130-138453272866_thumb.jpg.jpg]post-4130-138453272869_thumb.jpg.jpg]post-4130-138453272871_thumb.jpg.jpg]post-4130-138453272873_thumb.jpg.jpg]

Публикувано

А как светят, защото много съм ги гледал но така и не съм ги виждал на живо.

Публикувано

Доста сполучливо и на пръв поглед ми се вижда че свети добре! smile027 Но и на живо трябва да се види!

Публикувано

Решението е много добро за ксенон!!!

Може ли да помоля на някой тъмен участък да снимаш осветения път от тях на къси и на дълги.

Благодаря

Поздрави

Публикувано

Супер е! И една молба - кажи от къде и за какви пари ги взе. Че много ми се ще да upgrade-на Сара smile048

PS: С отделни фарове де smile004

Публикувано

Преди малко прибрах колата, но не се сетих да направя снимки отвътре-навън за да видите как свети. утре ще направя. Ефекта е уникален и ми реши проблема с нощните пътувания. монтирах ги сам без проблеми, отнема нялколко часа. самата лупа има и ринг с ефекта "ангелски очи" но дори не си и помислих да я връзвам!

От тук я взех и мога да ви предложа 10% отстъпка от техните продукти.

http://luxima.bg/index.php/H4-Bi-Xenon-Projectors.html

Публикувано

Добре изглежда.

Публикувано

Младене, трябва да си пуснеш отделна тема за колата в раздел проекти. Просто го заслужава! smile027

Публикувано

Наистина трябва, но първо ще събера още малко материал /скоро/ smile117

Публикувано

Нямам къде да направя снимки на открито заради трафика, затова по-нататък ще направя други.

на къси:

post-4130-13845327309_thumb.jpg.jpg]

на дълги:

post-4130-138453273161_thumb.jpg.jpg]

post-4130-138453273164_thumb.jpg.jpg]

Публикувано

Ако ми кажете 1-во от къде да си намеря кристални фарове ще е добре пък после лупата.

Публикувано

Не изглежда зле!

Имам въпрос обаче - какво се случи с габаритната крушка? В смисъл сега рефлекторът е запълнен от лупата и габаритите остават сякаш някакси под лупите... Интересно ми е да направиш нощна снимка само на габарити, да видя какво се случва със светлината на габаритната крушка :roll: .

Поздрави.

Публикувано
Не изглежда зле!

Имам въпрос обаче - какво се случи с габаритната крушка? В смисъл сега рефлекторът е запълнен от лупата и габаритите остават сякаш някакси под лупите... Интересно ми е да направиш нощна снимка само на габарити, да видя какво се случва със светлината на габаритната крушка :roll: .

Поздрави.

Аз отдавна съм ги махнал че светеха жълто и затова немога да ти ги покажа, но ако имах щяха да светят все пак са отстрани на лупата.

поздрави

Публикувано

И дефакто нямаш габарити?

Да не си вързал angeleyes-a от лупата да свети..?

Публикувано
...

Да не си вързал angeleyes-a от лупата да свети..?

:smt034

...

самата лупа има и ринг с ефекта "ангелски очи" но дори не си и помислих да я връзвам!

...

Публикувано

Много добре! Харесват ми как светят! =D>

Поздрави

Публикувано

Петьо извинявай, че не изчитам всяко мнение ред по ред - нямам нерви smile056

Поздрави.

Публикувано

Еййй, чак сега видях, че си качил и други снимки, много яко е станало! наистина евала!

Поздрави!

Публикувано

Тъкмо се прибирам от Варна и мога да кажа че фаровете са уникални, особенно в комбинация с фара за мъгла на който също има ксенон. Утре ще направя повече снимки.

Отпред нямам габарити в момента, когато измисля нещо готино, ще покажа.

поздрави

Публикувано

Е можеше да се отбиеш при варненските Лауринки smile001 ...

П.п.: Между другото чак сега се заглеждам в номера на колата ти - явно половината Лауринки в БГ имат 4-ки и 1-ци в номера smile091 , или то поне по-яките :smt032 .

Публикувано
Е можеше да се отбиеш при варненските Лауринки smile001 ...

П.п.: Между другото чак сега се заглеждам в номера на колата ти - явно половината Лауринки в БГ имат 4-ки и 1-ци в номера smile091 , или то поне по-яките :smt032 .

Аз се отбих където трябваше smile117 , а другият път като дойда за повече време ще се обадя.

най-много в номера ми харесва че последните букви са RS smile004

Публикувано

ЕЕЕЕ не е честно така да се дразня!!Аз тамън си сложих на Н3 халогена ксенона сега разпали и тая идея тия дни ще мина,да видя на живо как стоят нещата!!

Публикувано

Видях колата на живо и аз.Фаровете много добре стоят и светят.А за кожата ... просто е перфектна-седалките са скандални

Публикувано
явно половината Лауринки в БГ имат 4-ки и 1-ци в номера

Хаха има такава тенденция 5421 съм аз :)

Публикувано

браво колега, добре е станало

и аз съм сложил такива, но на мястото на халогена, доста преправяне падна, но пък резултатът е страхотен :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.