Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Това за едрите катаджии също мога да го потвърдя, хем от отдавна е така. 1999 е годината, моя милост е помлян на пешеходна пътека и лежи в канавката, леко поочупен отдесно - ръка, крак и тн. Нищо, лежим си аз, дошла е полиция, обадили са се и чакаме линейка. И викам на полицая дето беше до мен, ела да ти кажа нещо. И човека: Уфффф, требе да се навеееееееееееждааааам.......... :mrgreen: Наведе се де..........................

Публикувано
Това за едрите катаджии също мога да го потвърдя, хем от отдавна е така. 1999 е годината, моя милост е помлян на пешеходна пътека и лежи в канавката, леко поочупен отдесно - ръка, крак и тн. Нищо, лежим си аз, дошла е полиция, обадили са се и чакаме линейка. И викам на полицая дето беше до мен, ела да ти кажа нещо. И човека: Уфффф, требе да се навеееееееееееждааааам.......... :mrgreen: Наведе се де..........................

и кво,хвана ли го с лявата ръка за гушата?

Егати случката,само за филм

Публикувано
моя милост е помлян на пешеходна пътека и лежи в канавката

Ужасс... предполагам виновният шофьор не е получил по-сериозно наказание?

Публикувано

Осъдих го за 4000 лв, там допълнително какво са го нагънали от КАТ - не знам.

Публикувано

Търсят шофьор взривил камера на КАТ в София

Агхахаххахахаха ето го отговора на моят въпрос за камерите...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Shaft ти ли беше бре smile091

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.