Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Моля за вашите мнения за Garmin w245

Velko

Recommended Posts

колега аз имам гармин нюви 200 и сам доволен много само новите им карти малко се бъркат но ако го вземеш нов имаш 2 години безплатен ъпдеит на картите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега , какво означава " малко се бъркат" ? Аз имам същия GPS , но нищо не се бърка по картите. Какъв е проблема ? Обясни по- ясно !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А относно картите, този е с качена карта само на западна Европа.Има ли в нета фрии карти на източна и България включително?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Има ли в нета фрии карти на източна и България включително?

Ползвай Google за отговор на този въпрос. Тук няма да получиш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парите си заслужават, но гаранцията вероятно няма да важи в България...

Устройството включвано ли е, знае ли се дали е работоспособно?

Ако произходът е сигурен, взимай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парите си заслужават, но гаранцията вероятно няма да важи в България...

Устройството включвано ли е, знае ли се дали е работоспособно?

Ако произходът е сигурен, взимай!

Това е аналог на Техномаркет в Бг, само че тук не се казва така.Устройството не е включвано, защото се продават в запечатани кутии.Мисля, че произходът е сигурен- все пак това е най-големият магазин за техника в Белгия.За гаранцията не знам а и в магазина сигурно не знаят.Мисля, че би трябвало да е международна.Благодаря на всички отзовали се колеги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.