Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

От известно време се боря с колата си

fidanchev

Recommended Posts

От известно време се боря с колата си Октавия 2 1.6 МПИ - 102 коня. Светва чека на двигатела и после ASR-a. Когато застудее ми светва check engine.

1. Погледнах свещите - на трети цилиндър имах умряла. Втори път я сменям.

2. След това пък инжектор изгоря на газта и него смених. И продължава да не работи спокойно.

3. Кабелите проверих, на ред са. Васко в Красно село не работи, дайте съвет къде да я закарам на диагностика на друго място.

4. В последно време се пуска сама ASR системата и не мога да я изключа, през това време чека на двигателя непрестанно мига. Нещо иска да ми каже тая кола ама не мога да я разбера. Знам че маркуч за маслените изпарения ми е спукан , ама може ли това толкова да обърква двигателя на колата а тя пък мен. Ако някой е имал такъв проблем или е по учен от мен моля ви да каже по нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо иска да ми каже тая кола ама не мога да я разбера.
иска да ти каже ,че си я уморил с това газово
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е стига де ти пък , :smt0344 знаеш ли колко питах преди да и сложа газта и какво точно да сложа и накрая BRC , проблема е че прекъсва и се държи кофти само на студено при минус 2-3 и от долу градуси и то само докато позагрее после няма проблем . Утре ще я водя в сервиза на BRC софия. Да видим там какво ще кажат умните глави smile150

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

От пет дена се оправи сама и повече лампа не е светнала , почвам да си мисля дали не е изгоряла крушката. Ама пък иначе колата си върви добре като за спънатите 102 коня и дребно двигателче smile117

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От пет дена се оправи сама и повече лампа не е светнала , почвам да си мисля дали не е изгоряла крушката. Ама пък иначе колата си върви добре като за спънатите 102 коня и дребно двигателче smile117

При мен на Поло след светване на чек енджин и esp се оказа бобина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.