Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Спортни успехи на нашите деца :)

micyri

Recommended Posts

На 29-30.01 в София се проведе Републиканско лично първенство по лека атлетика за юноши и девойки младша възраст,на което сина ми завоюва сребърен медал в дисциплината 60м. с препятствия.
http://www.sportal.bg/galery.php?galery ... egory=9#67
Разбира се остана време и за среща с някой шкодаджии,е групата можеше да е и по-многобройна,но някой работят и в неделя вечер :) ,те си знаят кой са!
Ето ги и най-сериозните:
post-3740-138453281708_thumb.jpg
post-3740-138453281761_thumb.jpg
post-3740-138453281765_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Много важно е децата да спортуват, а когато носят медали - още по-хубаво!

Да са ни живи и здрави и да продължават да ни радват с нови успехи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за медала и успех към завоюването на нови!
Цецо каква е тази нова визия бре!? Както каза колегата PVV, мязаш на мускетар :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеци по-късно...

За да не пускам нова тема,нека в тази да споменаваме за спортните резултати на нашите деца.
И така, с радост искам да споделя
,завоювания днес златен медал на Републиканското първенство по лека атлетика на сина ми в дисциплината 110м пр. бягане.
Не възможността да присъства на таз годишния събор на Шкода,поради подготовката за състезанията даде своите резултати.
Искам да благодаря на личния треньор на сина ми,Цонка Господинова която е и жена на нашия стар шкодаджия Крум , когото всички познавате.

ето малко снимки от sportal.bg : http://www.sportal.bg/galery.php?galery ... _page=1#62
http://www.sportal.bg/galery.php?galery ... _page=1#36
Има още какво да се желае,само 0,07 сек.не му стигнаха да покрие норматив за Европейско първенство за юноши,което ще е в Лил(Фр).
Дано да е здрав и на следващото състезание да успее.

post-3740-138453309905_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито Цецо ! Явно навлизате в големия спорт с много желание и хъс. Пожелавам ви още много и по-големи успехи по стадионите. Гордост е да си баща на шампион. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен, Цецко, само напред и нагоре да върви младежа и все по-горди да ви кара да се чувствате!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пожелавам му само международни подиуми на Младежа!
Успех и кураж в катеренето по стълбичките...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, колко е готино да се изкачиш на стълбичката... Навява спомени от едно време, когато плувах (:

Успехи и много подиуми му желая, Цецо! А къде и кога се е случило това? Виждам, че поста е от 04.06...ама къде?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, колко е готино да се изкачиш на стълбичката... Навява спомени от едно време, когато плувах (:

Успехи и много подиуми му желая, Цецо! А къде и кога се е случило това? Виждам, че поста е от 04.06...ама къде?

На 4-5.06.2011г. ст. "В.Левски"-София.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

За да не вкарвам нова тема ,така и така тук пишем за спортните успехи на нашите деца,

имам молба към всички колеги от форума.

Става дума за спортна анкета която ще избере спортист на месец юни.

Синът ми е номиниран и молбата ми е който има желание да гласува за него.

Това е линкът: http://www.sportistnavarna.com/index.php на който се гласува.

Синът ми се казва Димитър Цветков-лека атлетика

Тази година стана Републикански шампион на 110м. с пр.и сребърен медалист на 400м.с пр.

Другия месец му предстоят Европейски Олимпийски игри и Балканско първенство.

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не вкарвам нова тема ,така и така тук пишем за спортните успехи на нашите деца,

имам молба към всички колеги от форума.

Става дума за спортна анкета която ще избере спортист на месец юни.

Синът ми е номиниран и молбата ми е който има желание да гласува за него.

Това е линкът: http://www.sportistnavarna.com/index.php на който се гласува.

Синът ми се казва Димитър Цветков-лека атлетика

Тази година стана Републикански шампион на 110м. с пр.и сребърен медалист на 400м.с пр.

Другия месец му предстоят Европейски Олимпийски игри и Балканско първенство.

Благодаря предварително!

Я да видим днес ще мръдне ли процента,че нещо имам съмнения за предизвестен край.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тъкмо си мислих - хм, гласувам без регистрация, но после като повторих - видях че не ме пуска втори път да гласувам :)

Явно от един IP адрес може само веднъж да се гласува.

и все пак - дано не правят някои други шашми!

Напред, и все напред да върви шампиона!

И да го гледаме на световни и европейски !

радвам се!

smile152

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.