Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Спортни успехи на нашите деца :)

micyri

Recommended Posts

Подобни анкети са много лесни за манипулиране. Цецо, я виж до какъв процент го докарах за 15 минути. До довечера, ако ми остане време, ще сме на първи място :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобни анкети са много лесни за манипулиране. Цецо, я виж до какъв процент го докарах за 15 минути. До довечера, ако ми остане време, ще сме на първи място :lol:

Юли явно си прав,че може да се манипулира.

Днес пробвах да гласувам пак от моето IP,и стана. :smt017

Така че ако всеки ден гласуваме по още веднъж ще сме начело.

Макар че, на гимнастичката майка и била шеф в общината на отдел "Спорт".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо, не знам как е при теб, но при мен не става ( днес, вчера пробвах и оня ден).

Поне мое лично мнение е, че тази анкета няма да има главна тежест при избора за спортист на Варна.

(поне така ми се струва)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо, не знам как е при теб, но при мен не става ( днес, вчера пробвах и оня ден).

Поне мое лично мнение е, че тази анкета няма да има главна тежест при избора за спортист на Варна.

(поне така ми се струва)

Да ,пробвах като бях сноши в София от офиса,не става.

Но днес от 3-те компютъра който са в къщи стана.

Окончателния избор ще е от журналистите във варненските медии,а процентите ще са предимство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен втори път не ми позволява.... ](*,)

но +1 има ... засега

:smt017

мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Досега в темата аплодисментите бяха за сина ми ,но и аз не съм още за изхвърляне! ;)
През изминалите 3 дена бях на Балканско първенство по лека атлетика за ветерани в Любляна (Словения),представяйки страната ни в 3 дисциплини: 400м.,200м. и шведска щафета (800+400+200+100м.),където бягах отново 400м., възрастова група 40-45г.
post-3740-138453329469_thumb.jpg

Първия ден завоювах бронзов медал на 400м.
post-3740-138453329368_thumb.jpg
Втория ден на 200м. останах на 4-то място,но на щафетата отново се поздравихме с 3-то място и бронзов медал.
post-3740-138453329466_thumb.jpg
След състезанията медалите бяха поляти с обилно количество бира и танци до зори!
Фланелката ми с лого на Шкода клуб изигра своята роля,
поканих доста колеги от Румъния,Сърбия,Хърватска,Турция,Гърция и Словения на предстоящия ни Национален събор 2012 на Шкода клуб s_flag
До година домакини са турците,и ще трябва да се тренира още по-здраво,защото изживяването е незабравимо !
Само да сме здрави,
пожелавам подобни емоции на всеки.
Поздрави от чувствайки се на 25 г. колега micyri

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво.....дЪртанянееее! Евала за постигнатите резултати.

ГоУем си.

П.С: Стисках ти палци, нали знаИш!

И в Турция трябва да намачках гърчолята и сърбалята, нали знаеш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цецо, ти си нашата гордост!Поздравления и още по-добри бъдещи успехи. Сега за събора трябва да търсим по-голяма поляна. :mrgreen:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.