Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пукане на говорителите

Recommended Posts

Имам следния проблем с озвучаването в колата.

Когато усиля малко повече звука около 30 сек до 1 минута всичко е нормално(изчистен свук с плътен бас) и в един момента постепено звука започва да пръщи и да криви . пръщенето и кривенето на звука се заслилва постепенно и в един момент дори започва да не разбира какво звучи. Като се понамали си звучи нормално.

проблема се проявява и при радио и когато пускам диск

Дали нещо се е прецакал самия усилвател(за звука) ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да има два кабела от които единия е директен минус а другия се закача на корпуса на устройството провери дали са добре закачени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да има два кабела от които единия е директен минус а другия се закача на корпуса на устройството провери дали са добре закачени.

немога да те разбера за какъв кабел ми говориш точно.

но подозирам че май се оиптваш да ми кажеш за антената. аз имах предвид че се е прецакал усилвателя за колоните(за звука). защото пръщенето го има и когато слушам диск, не само на радио

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говоря за захранващите кабели.Ако няма достатъчно сила на тока почва да криви да примигват лампичките и даже угасва.Най вероятно е от кабел масата към устройството.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говоря за захранващите кабели.Ако няма достатъчно сила на тока почва да криви да примигват лампичките и даже угасва.Най вероятно е от кабел масата към устройството.

аха ясно. ама пак незнам къде да има такъв кабел, щото то отзад си е само една букса с CAN BUS и няма отделен кабел за захранването и за масата. тези кабели са си директно в буксата. немога баш да схван за какво ми говориш

колата ми е октавия 2 2007

пс: извинявам се за невежеството но не съм й много на ясно тея неща

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 месеци по-късно...

Колега "petel",

Би ли споделил какво точно ти беше пукането преди ъпдейта.

При мен се получава пукане на пищялките и като шамаросам CD-то се оправя. Лошото е, че забелзвам, че така ми драска дисковете. И второто ми наблюдение е, че го прави само когато слушам диск.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.