Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Бендикс, акумулатор, стартер, клеми-връзки или нещо друго

mathematician

Recommended Posts

Преди 2 седмици сутринта влизам в колата да потеглям към работа връткам ключа, направи "Хр" и няма никой след това. Чакам 10-20-30 сек. Пробвам пак - запали нормално. И не обърнах внимание.

Ама днес пак същата история.

В града не се притеснявам много. Ама предстои ходене до Черно море, Гърция и др. места.

Та да не ми направи мизерия там - какво да гледам да сменям евентуално?

Октавия 2 ТД на 4 год и 50К км.

Рано е за акумулатор според мен, ама може и от него да е, щото се кара 4 км към работа и после 4 км към къщи. Евентуално събота - неделя повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ти се ресева дневния километраж ,започни с акумулатора,огледай клемите и чак тогава продължи нататък.

п.п.моя акумулатор се предаде на 4-тата година и то при положение,че колата се кара всеки ден по мин 60-70 км.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе на акумулатора баш си му е време, ама с това Хр и лесно палене от втория път, ми мирише на нещо друго дето още му е рано.... Бати от какво ги правят тия коли бе....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.