Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Теглич за Фелиция комби

Recommended Posts

Има ли някой тук с Фела комби, който има теглич ?

Интересува ме дали има фабрични такива и как точно се монтират ? Ако някой има / без значение всъщност какъв точно е / и не го домързи да направи някоя друга снимка отдолу на захващането към колата , ще съм му много благодарен .

Също предполагам, че ще има разлика между тегличи за комби и хечбек :-k

Искам да се обзаведа с тази екстра, че може би поне така от едната страна ще е маалко по-защитена от "кадърно" паркиращите около мен , знам ли като виждат теглич би трябвало да внимават повече :evil: Всъщност надявам се скоро да ми се наложи да тегля към морето едно ремарке ..... с една лодка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликата е в дължината на опората , която се лови на легена на резервната гума инак стойката е еднаква - две планки хванати с 8 болта и една голяма гайка на вътрешната планка , на която се завива куката на теглича , ама снимки нямам smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеци по-късно...
има.. имаа,150-60лв чини ;)

Аз си купих от форума за 50лв с доставката ми излезе 63лв smile152.Направо се учудих че никой не го иска а обявата си беше доста стара.Монтажа става много лесно защото гредите са раз пробити фабрично и ми отне 20 минути за монтаж smile159

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има оригинален теглич в каталога на Фелиция, ето точната страница с теглича и кода му:

http://picbg.net/u/48572/42759/514351.jpg

Може да провериш в ЕТ дали още може да се поръча и евентуално разумна ли е цената.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли някой тук с Фела комби, който има теглич ?

Интересува ме дали има фабрични такива и как точно се монтират ? Ако някой има / без значение всъщност какъв точно е / и не го домързи да направи някоя друга снимка отдолу на захващането към колата , ще съм му много благодарен .

Също предполагам, че ще има разлика между тегличи за комби и хечбек :-k

Искам да се обзаведа с тази екстра, че може би поне така от едната страна ще е маалко по-защитена от "кадърно" паркиращите около мен , знам ли като виждат теглич би трябвало да внимават повече :evil: Всъщност надявам се скоро да ми се наложи да тегля към морето едно ремарке ..... с една лодка :D

колега моята е сас оригинален и се захваща за гредите от зат сас 4 болта монтажа е много лесен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.