Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Скромно на НИМ, 17.07.2011

pow

Recommended Posts

Кой от вас, рейсъри бесни, е ходил и се е въртел зверски на полигона пред музея, а, а? :lol:

024278056.jpg?r=0

Ни ли ви срам бре - диванета - в събота само за дрифт, бира, мацки и цигари мислите, после в неделя спите до късния следобед и не идвате по срещите. Днеска сбора беше камерен отвсекъде, до 15:00ч. бехме 5 коли + Жоро 4х4 АВТ, със синиот брЪз дзвер. :mrgreen: Запознах се с колегата Bobeca, Борето ми даде да поддържа и да поснимам с нещо, дето хем е малко, хем е много убаво, хем струва четирицифрена сума, видех на Пепи екстериорния тунинг - новата лъскава боя на Мица, мноо убавите и гумета и невероятни джанти, а Ивчо, отново, за пореден път, мило ми обесняваше как ша ме обезкости, искаше и нагледен пример да ми даде, ако не спра да го снимам, ма ко да правя, бре, Ивчо - аз папарак, ти убавец, фокуса на обектива сам те намира и пръстта ми - оп - натиска копчето и си фанат и запечатан - нема да ми бегаш, мола ти са - красавец си, ща снимам, ако требе и под вода.... smile048

Ей го днешния материал, само некви жалки 39 бройки са, ма кат немаше масовост..... smile001 Приятно ви гледане.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е това е - един път да реши да се появи още един Румстър  на НИМ, а аз да не мога да дойда.

Готини снимки! И джантите на Пепи са супер!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...
Готини снимки! И джантите на Пепи са супер!

Благодарение на masterOne (Младен). Човека бая се потруди докато намери точно това което искам пък и гумите да са с приличен DOT (примерно 2011, като тези :D/ )

Ице, как можа да резнеш така Мица бре - 024278109.jpg?r=0
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко снимки от събитието:
http://thunderbolt.snimka.bg/automobile ... 607505.all

Ники, ако искаш някоя от снимките в по-голям формат, драсни два реда, ще ти ги пратя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Беше ми много приятно и определено когато мога пак ще дойда!От мен има само една скромна снимка поради технически проблеми:

024293783.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.