Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, днес 06.08 червената Шкода има рожден ден. Ако все още беше между нас, щеше да е на 32.

В нейна чест, реших да събера останалите ми части и да реализирам това шантаво дело.

post-1079-138453324023_thumb.jpg

post-1079-13845332408_thumb.jpg

post-1079-138453324083_thumb.jpg

Имах малко проблеми, защото маската е японкова, но аз исках проект Естел1. Странното е, че страничните решетки паснаха наобратно, всякаш средата е изнесена по - навън. Има и замисъл фарчетата да станат кръгли, както е в оригинала, но трябва да си потърся жигулови отнякъде.

Публикувано

Имам един познат който си е направил в стаята цял пулт от кабината на електрически локомотив,тъй ,че разбирам любовта ти към колата.Ще потърся снимки когато съм свободен и ще ги покажа. smile159

Публикувано

браво макси станал е чудесен мономент.Мисля че можеш да се мериш с мономента АРИЗОНА на хаваите s_flag поздрави

Публикувано

:smt017

Публикувано

Як полилей! :smt017

Публикувано

Готино е! А къси/дълги имаш ли? Кат' се усамотите с половинката - може и габарити да пуснеш за по-интимна обстановка... С мигачи ако оборудваш, няма ли да е по-завършено?

Публикувано
... С мигачи ако оборудваш, няма ли да е по-завършено?
И вентилатор ще трябва да духа през решетката, за да е още по - завършено :D
Публикувано
... С мигачи ако оборудваш, няма ли да е по-завършено?
И вентилатор ще трябва да духа през решетката, за да е още по - завършено :D

И клаксон, и клаксон. smile035

Публикувано

Попринцип идеята беше маската да отиде вертикално надолу и да има калници и капак отворен настрани, това ще стане на някой етап в бъдеще, когато имам повече кеш за ламарини. За мигачи не съм мислил, защото изхвърлих броните преди около месец. Също мислех да има радиатор с вентилатор който да духа на обратно т.е надолу. Мястото в средата обаче умря като разбрах, че средно голями трафчета прегряват от по 1 фар за отрицателно време и се наложи там да набутам захранвания за PC

Инсталацията си я преправях преди години и е 4 фази и нула, така че има и място за клаксон + още нещо, но за момента нямам как да захраня клаксона, трябва да ми изпадне още едно някакво захранване. Един приятел мисля, че има АТ-та и ще говоря с него също някъде там като се видим.

Публикувано

smile126 Браво! s_flag супер идея!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.