Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Автосервиз в гр. София ж.к. Надежда 5

MonsterOOD

Recommended Posts

Привет колеги. В тая тема искам да похваля майстора и момчета с него в този сервиз. За сега само там си карам колата, и мога да кажа че са отличници. Разбират си от работата!

Колата е Шкода Октавия 1 Комби, мотор 1,9 TDI 90 к.с. 2006 год.

За момента са ми правили следното:

1, Смяха на масло и филтри - части от мен

2. Смяна на агренажен ремък комплект + водна помпа + пистов ремък - части от тях

Не е много но....

Като цена за труд е в рамките на разумното. Като в цената влиза гаранция, прецизност и качествено изпълнение.

Това което ми направи огромно впечатление е, че при първия ми досег със сервиза и майстора когато отидох да ми сменят маслата и филтрите, е проверка на окачването за което не съм ги молил. При запитването ми дали са видя ли проблем защото проверяват, ми казаха че винаги гледат да ли е в ред, така се запознават с колата и нейното състояние. Другото и не на последно място е чистотата и подредените инструменти с който се работи. След като са работили по колата, инструмента се забърсва старателно и се слага на мястото му. С една дума МНОГО ДОВОЛЕН за сега ;)

Имам няколко телефона:

Петко Петков: 0878 294 500

Иво Стефанов: 0878 660 651

Автомивка, Авточасти, Автосервиз - Текущи и основни ремонти

Кординати: гр. София, ж.к. Надежда 5 на ъгъла между ул. Мартина падина и ул. Бакърено шосе

Поздрави и с здраве, Мариян

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 9 месеци по-късно...

Привет отново,

Отново ми се наложи малко ремонти по колата и отидох в сервиза. Сменихме масла и филтри, преден лагер главина, предни и задни накладки, проверка на ходовата част. Частите и труда от тях. Перфектна работа и супер приемливи цени. Похвалите няма да свършат и има защо. Браво на Иво за майсторлъка!

Все така момчета дръжте на клиентите си и качеството на услугите!

Наздраве,

Мариян

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.