Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Издирвам колегата, който си е поръчал окабеляване за Фабия за темпомат от АутоПлюс. Един приятел ми каза, че е чел във форума за такъв човек, но не мога да намеря темата. Ходих в AutoPlus Варна - не могат да ми помогнат..

Та молбата ми към този колега е ако може да ми каже някакъв номер по който е поръчал въпросната инсталация или да ми прати снимки на етикета от пликчето в което са дошли кабелите или пък да каже как като цяло е успял да го поръча, щото само ми вдигат рамене...

Благодаря предварително.

Публикувано

Ако мога да ти помогна за темпомата, пиши какво те интересува.

Публикувано

Мен ме интересува какво трябва да си купя за да ми поставят темпомат на Фабията

Публикувано

Ако си поръчаш к-кт от ЕТ си идва всичко, което ти трябва. Ако си ги купуваш от морга ти трябват лостчето (за мигачите) + кабелите (от край до край), които излизат от него и отиват до една кутия под таблото и до моторната електроника.

Публикувано

Гледах в АутоПлюс темпомат на цена около 157 лв. Да разбирам ли, че това е целия комплект и включва всичко-лостче и кабели?

Публикувано

Аз платих около 160 лв. за оригинално от ЕТ.

Публикувано

Аз платих 250 лева в ЕТ Горна Оряховица с монтажа. Може би 90 лева за монтаж бяха.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.