Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

следващата седмица (15.08-21.08) баща ми ще пътува от България (bg.png) -> Германия (flag_de.png) / Германия (flag_de.png) -> България (bg.png) и има свободно място за автомобил.

Всеки, който има интерес и иска повече информация може да се свърже с него на телефон 0888 44 24 87 - Евгени Що се отнася до цената всичко е въпрос на договорка.

Поздрави!

Публикувано

:-k страшна обява!!!

По другата седмица и при мене има едно място за един човек(женски пол)от БГ за Европа(най вероятно Холандия)

Разбира се , считайте го за спам!

Публикувано

По другата седмица и при мене има едно място за един човек(женски пол)от БГ за Европа(най вероятно Холандия)

Какво има на обявата? Защо трябваше да пишеш, а не си запази коментарите за себе си? smile056

Публикувано

Какво има на обявата? Защо трябваше да пишеш, а не си запази коментарите за себе си? smile056

Колега,нищо лично!

Но обясни че става въпрос за автовоз,който ще тръгне от ..........и ще ходи до Германия в район............

Не вярвам някой колега да реши да тръгне на екскурзия и да ползва услугите на баща ти(щото баща ти като тръгне на 15.08,ще пристигне на 18.08 вечерта в Германия).

Публикувано

Купил съм 2 коли, които трябва да се транспортират до България. Баща ми тази седмица е зает и ще тръгне другата. Буса и платформата са наши :) VW LT + двойна платформа.

Въпросът беше, ако на някой колега колата трябва да се натовари, просто да се обади и ще му свършим работа. Не става дума някой да тръгва с него да пътува и тепърва да си търси нещо.

Виждам, че си наясно с нещата, но тук не става въпрос за редовни курсове или нещо от сорта, а за инцидентно пътуване :)

Ще отпътува от гр. Русе и ще пристигне в гр. Нюрнберг, но не е проблем колата да бъде в друга част на Германия.

Публикувано

А какво точно се купува/продава, че темата да е в Битак? :-k

Публикувано
Здравейте,

следващата седмица (15.08-21.08) баща ми ще пътува от България (bg.png) -> Германия (flag_de.png) / Германия (flag_de.png) -> България (bg.png) и има свободно място за автомобил.

Всеки, който има интерес и иска повече информация може да се свърже с него на телефон 0888 44 24 87 - Евгени Що се отнася до цената всичко е въпрос на договорка.

Поздрави!

Поясни ми на лс къде ще ходи и какви пари, че има една кола дето се чудя с бг /или немски/ номера или платфирма да карам.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.