Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Оня ден ми звъннят от ЕТ да ми споделят че трябва да плащам другия месец каско и гражданска и познаите какви цени имат за фабията 1060 каско и 270 лева гражданска тожа не е ли много каква е тази гражданска като гледам цените на другите фирми са около 180 - 200 лв какво толкова включва тази гражданска на АЛИАНЦ (МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ЕТ ЕБАТИ ПАРТНЪОРИТЕ ДЕТО ИМАТ) ТО вместо да ни облекчат че сме им клиенти те ни татурзят с наи е..ните граждански и вноската за каското 4 година не пада ](*,) ](*,) ](*,)

Публикувано

За Октавията 1.9ТДИ, платих 215.40лв, същотолкова и за Джипа 2.5тди. Като ти свърши лизинга ще можеш сам да си избираш застрахователна компания, но дотогава дупе да ти е яко!

Публикувано

за 270лв има ли зелена карата ?

Публикувано

Тя зелената не е ли безплатна?

Застрахователя при който ходя още преди няколко години а и сега ми казва че е безплатна. Само трябва да кажеш че я искаш, защото понякога не им се занимава ако не ти трябва.

Публикувано
Тя зелената не е ли безплатна?

Застрахователя при който ходя още преди няколко години а и сега ми казва че е безплатна. Само трябва да кажеш че я искаш, защото понякога не им се занимава ако не ти трябва.

:smt017

Публикувано

При някои застрахователи Зелената карта се плаща. Ако не се лъжа. Но съм почти сигурен.

Публикувано

не знам дали има залена карта ама много ми се вийда да му е=ба маиката

Публикувано
За Октавията 1.9ТДИ, платих 215.40лв, същотолкова и за Джипа 2.5тди. Като ти свърши лизинга ще можеш сам да си избираш застрахователна компания, но дотогава дупе да ти е яко!

както казва колегата, дупе да ти е яко...

те знаят че докато колата е лизингова няма къде да идеш и те плющят яко (и не само тебе, всички които са на лизинг)! ](*,)

стискай зъби, лизинга ще свърши някои ден smile159

Публикувано

Ми то кат' се замисля февр. 2011 иаз платих за ГО 270лв. плюс каско (не помня колко беше,ама си мислех че ще е по-малко)-това за 1.2 ДВг ама за Последнооооо

Публикувано
При някои застрахователи Зелената карта се плаща. Ако не се лъжа. Но съм почти сигурен.

Факт smile049 Не че това е законно де.

Публикувано

При Армеец , гражданска-195лв , каско-850лв. :-k От ЕТ искаха и мен да ме надупят в Алианц ама [-X ... кеш и аре при Армеийците !

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.