Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Колеги, хайде някой, който евентуално има идея да ми даде съвет. Купих си фаровете от линк-а и до колкото бях разбрал този модел фарове е точно копие на оригиналните такива фарове за астра, които са Би-ксенонови. Закарах ги да ми вържат ксенона крушката която съм сложил е D2S, светна много хубаво с много хубав комплект луксима на 5000к с който се сдобих благодарение на Младенчо мастър1 :*! И както казах светна много хубаво и всичко точно. Само че не е Би-ксенон в смисъл идеята беше там където е лупата и от където светят късите светлини също така да светят и дългите заедно със секцията за дългите, която си е до самата лупа(на снимката се вижда). Един вид все едно е с крушка Н4, която е и за къси и за дълги светлини. Само, че номерът е друг. тук светлината на дългите не идва от плъзгач в самата крушка както е при крушките Н4 ами от плъзгач, който е в самият фар и пречупва светлината на крушката която си е в лупата. Само дето или нещо не са вързали тези хубавци които ми слагаха ксенона или аз нещо не съм разбрал преди да поръчам фаровете въпреки, че питах на няколко места преди да ги поръчам и ми казаха, че е точно така а и в самата оферта както ще видите си пише, че са с електрически мотори и тн. Чакам развитие от едно място но никой нищо твърдо не ми казва защото никъде никога не са монтирали такива фарове. Някой ако има някаква идея ще съм благодарен ако я сподели, фаровете не ми излезнаха никак евтино и доста ги чаках и ми се искаше много да се получи това за което ми беше целия зор а имено да стане както трябва.

Понеже такa може да не Ви отвори линка копирайте си го целия в браузъра.

http://www.fk-automotive.org.uk/websale ... 3%2fmd5%7d

Поздрави.

Публикувано

Станьо, абе нещо ме съмнява какви сте ги вършили с Маджо smile048 . Тези фарове са за ксенон, не би-ксенон. Крушката D2S сащо е само за ксенон. За да ти светне фара, като би-ксенон, плъзгача който ти е в лупата и отрязва част от снопа за къси, трябва да може да се вдига и да пропуска пълен сноп. Жоро 4х4, беше реализирал би-ксенон на О1-тата, като и присъди лупа с би-ксенон. Да намериш задвижка и да я реализираш на фар без такава ще ти се отели вола. Да сложиш крушка с би-ксенон, също е безмислено, защото лъчът от крушката се отрязва от пластина във фара. Най-добре си карай така.

Публикувано

Аз като гледам, разбирам, че просто са с ел. регулиране, а не би-ксенон. Ако са би-кеснонови трябва някъде по фара да са останали свободни букси в твоя случай, а още по-логично е секцията за дълги да отсъства.

Публикувано

Станчо, мамин златен!

Колегата е говорил в Дженеръс ауто с някой който му е казал, че били много видове тези фарове а би-ксенона го управлявал и компа даже! Най сигурно отиди там и помоли хората да ги погледнат само. Обади ми се и ще ти кажа кой да търсиш. Там ще ти кажат какво ла*но си сложил :lol:

.....а бирата я пия студена в малки бутилки smile027

Публикувано
Аз като гледам, разбирам, че просто са с ел. регулиране, а не би-ксенон. Ако са би-кеснонови трябва някъде по фара да са останали свободни букси в твоя случай, а още по-логично е секцията за дълги да отсъства.

Може, да е логично секцията за дългите да отсъства но при астрите с фабричен ксенон не е така! :)

Иначе, Младенчо, ще ти звънна съкровище мамино! :* Ти вече ако си по свободен направо дай да бутаме бири тези дни някъде. :)

Публикувано

Ти вече ако си по свободен направо дай да бутаме бири тези дни някъде. :)

Аз вече няма да съм много свободен ама ще измислим нещо smile027

Публикувано

Още в линка си е написано - ксенон. Ти ся много искаш. Не съм запознат с цената, но много е вероятно, това да не са оригинални фарове и съответно да нямат възможност за би-ксенон.

Публикувано
Още в линка си е написано - ксенон. Ти ся много искаш. Не съм запознат с цената, но много е вероятно, това да не са оригинални фарове и съответно да нямат възможност за би-ксенон.

Цената е за един фар, без ДДС и без доставката! И да не са оригинални цената на оригиналните е 1400 на фар, в Булвария! Тези са имитация! smile048

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.