Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

не е същинска преса, но все пак :)

между 3:50-4:00 минута

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ох котьо, ако изглежда като на снимката и да сложат 2,0 TDI-240  :heat:

Публикувано

Те уж, отдавна му показаха снимките, ама да видим, де:

3_4_ar_future_superb_schulte_g.jpg

3_4_av_future_superb_schulte_g.jpg

Аз съм го харесал много, на тези снимки особено :) Но да видим, да не стане както винаги - на снимки уау, на живо - еее... ама...

Поздрави

Публикувано (Редактирано)

Това бялото от сайта на автомедиа изглежда по-яко по моето скромно мнение :) Не само по-яко, ами супер яко :)

Редактирано от Alpinjuga
Публикувано

Това бялото от сайта на автомедиа изглежда по-яко по моето скромно мнение :) Не само по-яко, ами супер яко :)

Колата изглежда Умопомрачително.   Това бялото,което и стои Невероятно е белият лунен металик.    Във Варна в шоурума има в момента Октавия Скаут в този цвят и имах възможност да го видя на живо.  Много е впечатляващ.                280к.с на тази лимузина ще залепнат на момента.

Публикувано

Аз по-скоро нямах предвид цвета, ами общия външен вид, защото дизайнът на колите от двете снимки е различен, мани го конкретния цвят :)

Публикувано

Много доскучава дизайна на сиво-синия Superb който е качил колегата shaft, виж в този от autoKomedia има някаква идея но пак мисля че е посредствено изпълнение. Да изкарат 'CC' варианта с малко по-агресивна визия като на концепта Vision C и мисля че ще имат много голям успех в сегмента!
5cwnzp.jpg fmnpzt.jpg

Публикувано

:dash:  добрия дух на алкохола е осенил тоз дизайнер , а може и някакво сериозно раздвоение на личността да го гони .

Публикувано

Да ама с 1/3 по-ниска цена!
За мен дизайна на този концепт е брутален, не знам как го виждате вие въпреки че "на цвят и на вкус приятели няма". Всеки има право на мнение.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

viu1418028507h.jpg

:eusa_clap:

Редактирано от lubomirov1985

Мдаааа... тази ще е значи:

http://www.germancarforum.com/attachments/d104d3c2f95bef09b243638bd461e3b0-jpg.44362/

Поздрави

Редактирано от shaft
Публикувано

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.