Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз попаднах на това:

http://www.reisen-tcs.ch/travel/de/home/reiseinfos/benzinpreise.html

Осъвременява се на 2 седмици, и ми се струва точен ако съдя по цените в България посочени в документа. Полезно е преди пътуване. Има и PDF вариант, който е удобен за печат и листа да си седи в жабката.

Публикувано

Ооо, много ценно, мерси! smile126

Публикувано

](*,)

EUR 95 98 Diesel

0.677 0.711 0.642

Публикувано

Да в братска Русия добри цени имат. :)

Публикувано

Затова ми се ходи до Москва с колата :)

Публикувано

Колеги, а от България до Германия, в кои държави може да се плати с евро на бензиностанциите? В Босна и Херцеговина, Хърватска и Словения - евро приемат ли?

Публикувано

В Словения официалната валута е EUR. В Хърватска със сигурност може, правил съм го, но те цакат в курса (естествено). За Босна не знам.

Публикувано

Ето и още по-добър сайт за актуални цени: Цък :idea:

Публикувано

Колега iavkata smile027

В Хърватска е добре че може. А в Сърбия...дали може с Евро да се плаща бензина.

Публикувано
Колега iavkata smile027

Може!

Публикувано
Колега iavkata smile027

Може!

Съвет от мене:

Смени си евро за динари,още от тук.

Иначе с евро всичко може!

Публикувано

Съвет от мене:

Смени си евро за динари,още от тук.

Иначе с евро всичко може!

+1 За Сърбия абсолютно винаги сменям динари още от София, че там освен гориво, се плащат и 2-3 пъти пътни такси и не си заслужава да плащаш в евро и да те цакат в курса.

Публикувано
...

+1 За Сърбия абсолютно винаги сменям динари още от София, че там освен гориво, се плащат и 2-3 пъти пътни такси и не си заслужава да плащаш в евро и да те цакат в курса.

Няма цакане в курса. На всяка "патерина" цената е изписана в динари и в евро. Но ти трябват дребни. Въпреки всичко и аз сменям, но на границата. Веднага след като минеш проверките по средата между двете платна има денонощна "менячница".

Публикувано
...

Няма цакане в курса. На всяка "патерина" цената е изписана в динари и в евро. Но ти трябват дребни. Въпреки всичко и аз сменям, но на границата. Веднага след като минеш проверките по средата между двете платна има денонощна "менячница".

При пътните такси няма цакане в курса, ама на бензиностанциите ако зареждаш и плащаш в EUR, те цакат, и то до кокал - всичкото месо от гърба ти свалят ;) А за пътните такси - да, трябват ти дребни.

По границата курсът на обменните бюра е винаги много по-неизгоден отколкото ако ги обмениш другаде.

Публикувано

:roll: Благодаря на всички за съветите. Ценни са ми.

Колко евро в динари за такси горе долу са необходими за минаването през Сърбия?

Публикувано

Ето ТУК има доста информация за таксите.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.