Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Помощ за отчупен детайл (щифт)

neutrino

Recommended Posts

Моля, ако някой да познае, откъде може да е отчупения детайл да ми каже, за да знам дали трябва да ремонтирам или подменям някоя част. Предполагам, че това е щифт. Намерих го под стелката на шофьорското място на Румстъра. Прегледах, ако мога да намеря, откъде е счупено, но не можах да открия. В прикрепените файлове съм снимал щифта.

post-8721-138453356179_thumb.jpg

post-8721-138453356185_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма номер на него.

Всъщност може и да не е от колата това.

Аз не съм пипал нищо. Никой друг не е влизал в колата. Единствено в Еуратек в София беше колата да й сменят турбината. Може да е от някое тяхно устройство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Не знам това дали се ползва в колите , но моите маратонки имат същите щифтове, които се натискат или издърпват от подметката в задната част . Стават по-меки или по-твърди . :-k

Да ме би да е изпаднало от някоя обувка !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От пластмаса е. Ще го запазя до следващото посещение в Еуратек, за да питам, дали няма да се сетят от къде е. Все повече се убеждавам, че не е от колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Ще го запазя до следващото посещение в Еуратек...

Когато монтират следващата турбина ли ? smile091 Бъзик !!! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Нова кола. Все още й треперя, пазя я. Вече почти превъзмогвам дребните чуквания по боята на паркинг от вратите на съседните коли. А като видях това отчупеното и си викам - сега пък какво е станало?

Иначе за сега съм доволен от Еуратек. Ремонтът на турбото беше в гаранционния период. Даже ми направиха една малка поправка без пари, която Алианц не признаха като щета по КАСКО-то. Но пък като я вземах отворих все пак капака на мотора да погледна и видях, че едното капаче на амортисьора не беше сложено, а беше отстрани и щеше да падне. Имам все пак едно на ум да внимавам доколкото мога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 години по-късно...

Какво и беше на турбината? Как разбра че има проблем? Питам, защото днес сменях зъбен ремък в ЕТ. При получаването на колата ми казаха че скоро ще трябва да сменям турбината, в нея имало 150-200мл. масло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.