Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Поздрави към всички форумци.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Публикувано

😟

• Благодаря 4
  • Одобрявам 3
Публикувано

😢

• Благодаря 5
  • Одобрявам 2
Публикувано

R. I. P.

• Благодаря 5
  • Одобрявам 1
Публикувано
На 22.07.2025 г. at 21:07, Izolini написа:

Ама казвайте ги тия работи бееееееееее :o

Ми питай де 😁 ама не го взех ,че бях на работа 

Публикувано

• Благодаря 1
  • Одобрявам 3
Публикувано

Е па имаше музика едно време .....

• Благодаря 4
  • Одобрявам 3
Публикувано

• Одобрявам 6
Публикувано

• Благодаря 3
  • Одобрявам 3
Публикувано

BONFIRE - жестоко парче, едно от любимите.

Публикувано

• Благодаря 4
  • Одобрявам 2
Публикувано

Малката ми дъщеря гледа любимото си детско. Което по една случайност е "Двама мъже и половина". Чичо Чарли разправя за своя нощ в Банкок. И се сетих за една песньовка:

And if you're lucky then the god's a she

• Одобрявам 3
Публикувано

• Благодаря 3
  • Одобрявам 2
Публикувано
Преди 3 часа, axel написа:

Първата ми мисъл :)

• Одобрявам 2
Публикувано

Винаги съм имал интерес към музикантите, стоящи зад хитовете на известни солови изпълнители. Никому неизвестните и оставащи в страни от прожекторите, в сянката на известните имена. Но не с по-малък принос, песните да се превърнат в хитове. Това са сесийните, студийни музиканти. Най-добрите. Прецизни, с перфектно звукоизвличане и динамика. Свирят различни стилове с лекота. Висша класа. Представям ви един от тях - Freddie Washington - бас. Със сигурност тук ще откриете песни, които са ви познати.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Публикувано

Първото парче, което свири този великан ме подсеща за кавъра на Уил Смит от саундтрака към Мъже в черно. Което пък от своя страна ме подсеща за друго парче на “Принца от Бел Еър” - Gettin Jiggy With It, което ми е много любимо. Супер фънки, супер грууви, мега яка бас линия и много добре наместен ритмично речитатив. И китарката е жестока, дори скречовете са супер добре наместени в микса. Абе много измислено парче, което на първо слушане звучи малко несериозно. 😊
Забравих да спомена и паузите на барабаните, които също са много интелигентно измислени, като един път влизат обратно  на силно време, друг път на слабо. Не знам кой е продуцент, но е свършил много добра работа.

• Одобрявам 3
Публикувано

Поздрави!

• Благодаря 1
  • Одобрявам 2

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.