Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
Преди 1 час, Izolini написа:

Жоре, едно време се правеха клипове, които да те накарат да изтръпнеш. Както си написал -точно изгряваха музикалните канали.

Така е. Много работи се правеха едно време. И музиканти имаше и композитори. Сега всичко прави компютъра.

Не знам от съвременните песни и албуми дали ще има такива, които да надживеят времето си.

Куин имат хубави клипове. И музика, разбира се. Този клип е един от любимите ми. Имам го на видеокасета. Имам към 5-6 касети по 240 мин. с видео клипове. Избрани! Още стоят. Висях пред телевизора и записвах на видеото. Предимно от VH1. Там пускаха музика по мой вкус. Кой да знае, че толкова бързо ще напредне техниката и ще имаме ютюб. Аз съм благодарен. Уникално чувство е 20 г. да слушаш любима музика само на аудио носител и след това изведнъж да видиш как изглеждат твоите любимци музиканти и певци.

Публикувано

И понеже показваме страхотни клипове, не мога да се сдържа:

Тук са и Sledge hammer на Peter Gabriel, November rain на Guns'n'Roses, Like a prayer на Madonna, Smooth criminal на Michael Jackson,

• Благодаря 2
  • Одобрявам 1
Публикувано

Как пропуснах Aerosmith!

• Одобрявам 2
Публикувано

Едно от парчетата, които не можехме да пускаме в даскалото, едно време

• Благодаря 1
  • Одобрявам 2
Публикувано

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Публикувано

След представените от всички нас майстори не мога да се въздържа да не припомня бандата, която прави страхотни парчета (все още съм им фен на албумите до 1992ра) и изключително посредствени клипове:

И да ги сравня с едни модерни индустриалци

Темата за дрогата:

И за Мама

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Публикувано
преди 11 минути, sando2 написа:

Санде, припомни ми любимо изпълнение с ужасен клип - публиката все едно е надрусана с най-доброто кетаминово биле на доктор Нострадамус (както казва Ричард (БП) Марчинко), а аз започвам да превъртам още преди първите 20 секунди:

• Одобрявам 2
Публикувано

Па те се са си на черешата, ама парчето си е жестоко 👍🍻

Публикувано

Ей ги моите 5 ст'инки - от онея старите, от зората на МТв у нас 😁

И любимият ми клип:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.