Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Да поздравим приятел с песен!

fatrat

Recommended Posts

преди 3 минути, joro-120L написа:

Да. След като видях maxrpm какво пусна. Изтърпях го точно 3 сек.

явно точно intro-то си чул, за което той спомена 😆
Пуснах лайф версия, в която интрото е реч, а не бяс.

Все тая - явно пънко е умрял и ние не сме разбрали 😔

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, joro-120L написа:

Благодаря Саше за поздрава!

Още един, само да палнеш една пура(само дет не пуша вече) и да сипеш Макалън 12YO .... 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, Алекси Георгиев написа:

явно точно intro-то си чул, за което той спомена 😆

И след интрото не е по-различно. Не е моята музика, Алекси. Вие си се поздравявайте. Няма проблем. :)

Преди 8 часа, sando2 написа:

Още един, само да палнеш една пура(само дет не пуша вече) и да сипеш Макалън 12YO .... 

Закърмен съм с музиката на Бари Уайт. Слушам го от 76та г. Първият касетофон в къщи и първата ни касета, бонус към него. Чиста случайност е съдържанието й. Човекът, от когото баща ми взе касетофона му я подарил. Оригинална касета на Бари Уайт с албума Let the music play. Те са шест песни, по три от всяка страна. Въртях я нон стоп, и отново и отново... То и заглавието на албума това казва.:) Къде от мерак към касетофона като техника, песните, гласът му, също ми харесаха, а и нямахме други касети. Така, че нямах и избор. Татко още си я пази. Кастофона беше една Тошиба, моно. Преди него имахме ролков, лампов магнетофон. На него слушах Deep Purple и Demis Roussos. Ама нещо Пърпъл не можаха да ме грабнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, joro-120L написа:

И след интрото не е по-различно. Не е моята музика, Алекси. Вие си се поздравявайте. Няма проблем. :)

Жорка , споко , всеки има вкус , ако всеки харесваше едно и също , щяхме да сме с радиоточки и да слушаме хоризонт. :)

Интрото специално за мен е специално , защото съседа ми е забранил да го пускам , през всичките години никакво друго оплакване , само това. Два пъти съм го правил , щерка му сега е на 22год, тогава беше на 16-18. Била се уплашила , че някой е влезнал у нас и ме коли , а след това щял да отиде у тях и да заколи и нея ... От тогава се съобразявам и не го пускам... ;)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.